Մսով ռուլետ. Սուշիի փոխարեն մսի սիրահարները կարող են պատրաստել սա
Մսի սիրահարներ, այս բաղադրատոմսը հենց ձեզ համար է: Եվ նաև նրանց համար, ովքեր խենթանում են սուշիի և գրիլ ուտեստների համար: Դժվար է գտնել խորովածի հանդեպ անտարբեր մարդ, բացի այդ, մաքուր օդում առողջ և անուշաբույր սնունդը ավելի ախորժելի է, քան նրբաճաշակ ռեստորանային համեղությունները:
Այս մսամթերքի պատրաստման գործընթացը նման է սուշի փաթաթելու: Ճաշատեսակի վերջնական տեսքը նույնպես բավականին ինքնատիպ է: Փխրուն ոսկեգույն շագանակագույն կեղև և փափուկ հյութալի միջուկը միսը վերածում են իսկական խոհարարական գլուխգործոցի:
Մսով ռուլետ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Աղացած տավարի միս 500 գ
- Խոզապուխտ 150 գ
- Կոշտ պանիր 100 գ
- Խորովածի սոուս 200 մլ
- Պապրիկա 2 պտղունց
- Սև պղպեղ (աղացած) 1 պտղունց
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
Մսով ռուլետ. Պատրաստման եղանակը
- Տեղադրեք խոզապուխտի բարակ կտորներ սուշիի գորգիկի վրա:
- Աղացած տավարի մսին ավելացրեք համեմունքներ, ինչպես ցանկանում եք: Ծածկեք խոզապուխտը աղացած մսի բարակ շերտով:
- Կտրեք պանիրը երկար, նեղ շերտերով և դրեք մսի վրա:
- Բարձրացրեք և ոլորեք գորգի եզրը՝ գլանափաթեթ ստանալու համար:
- Որպեսզի միսը գրիլին չկպչի, տապակելուց առաջ վրան քսեք բուսական յուղ:
- Պատրաստեք մսամթերքը ջեռոցում, կամ գրիլի վրա 180 ° C ջերմաստիճանում 25 րոպե:
- Դրանից հետո ռուլետների վրա լցնել խորովածի սոուս և եփեք ևս 10 րոպե, 5 րոպե անց կրկին լցնել սոուսի մեկ այլ շերտ:
Պատրաստի գլանափաթեթները կարելի է թաթախել չիպսերով, չորահացով կամ տապակած սոխով:
Կտրատել այն և մատուցել խորովածի սոուսով:
Մսով ռուլետը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Իշլի քյուֆթա