Մսով ռուլետ. Սուշիի փոխարեն մսի սիրահարները կարող են պատրաստել սա

Մսով ռուլետ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Մսով ռուլետ. Սուշիի փոխարեն մսի սիրահարները կարող են պատրաստել սա

Մսի սիրահարներ, այս բաղադրատոմսը հենց ձեզ համար է: Եվ նաև նրանց համար, ովքեր խենթանում են սուշիի և գրիլ ուտեստների համար: Դժվար է գտնել խորովածի հանդեպ անտարբեր մարդ, բացի այդ, մաքուր օդում առողջ և անուշաբույր սնունդը ավելի ախորժելի է, քան նրբաճաշակ ռեստորանային համեղությունները:

Այս մսամթերքի պատրաստման գործընթացը նման է սուշի փաթաթելու: Ճաշատեսակի վերջնական տեսքը նույնպես բավականին ինքնատիպ է: Փխրուն ոսկեգույն շագանակագույն կեղև և փափուկ հյութալի միջուկը միսը վերածում են իսկական խոհարարական գլուխգործոցի:

Մսով ռուլետ

Մսով ռուլետ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Աղացած տավարի միս 500 գ
  • Խոզապուխտ 150 գ
  • Կոշտ պանիր 100 գ
  • Խորովածի սոուս 200 մլ
  • Պապրիկա 2 պտղունց
  • Սև պղպեղ (աղացած) 1 պտղունց
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի

Մսով ռուլետ

Մսով ռուլետ

Մսով ռուլետ. Պատրաստման եղանակը

  1. Տեղադրեք խոզապուխտի բարակ կտորներ սուշիի գորգիկի վրա:
  2. Աղացած տավարի մսին ավելացրեք համեմունքներ, ինչպես ցանկանում եք: Ծածկեք խոզապուխտը աղացած մսի բարակ շերտով:
  3. Կտրեք պանիրը երկար, նեղ շերտերով և դրեք մսի վրա:
  4. Բարձրացրեք և ոլորեք գորգի եզրը՝ գլանափաթեթ ստանալու համար:
  5. Որպեսզի միսը գրիլին չկպչի, տապակելուց առաջ վրան քսեք բուսական յուղ:
  6. Պատրաստեք մսամթերքը ջեռոցում, կամ գրիլի վրա 180 ° C ջերմաստիճանում 25 րոպե:
  7. Դրանից հետո ռուլետների վրա լցնել խորովածի սոուս և եփեք ևս 10 րոպե, 5 րոպե անց կրկին լցնել սոուսի մեկ այլ շերտ:

Մսով ռուլետ

Պատրաստի գլանափաթեթները կարելի է թաթախել չիպսերով, չորահացով կամ տապակած սոխով:

Կտրատել այն և մատուցել խորովածի սոուսով:

Մսով ռուլետը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Իշլի քյուֆթա

Խնդրում ենք Գնահատեք