Նարինջով լոխում. Նրբահամ, հաճելի քաղցրավենիք

Նարինջով լոխում ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Ես միշտ իմ երեխաների համար պատրաստում եմ այս նարինջով լոխումը, նրանք հիացած են դրանից։ Բացարձակապես պարզ և շատ համեղ բաղադրատոմս։

Փորձեք այն պատրաստել և հյուրասիրեք ձեր ընտանիքին:

Նարինջով լոխում

Նարինջով լոխում. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Ջուր 380 մլ

_Շաքարավազ 300 գր

_Նարնջի հյութ 250 գր

_Եգիպտացորենի օսլա 140 գր

_Կիտրոնի հյութ 3 ճաշի գդալ

Թաթախման համար

_Եգիպտացորենի օսլա 3 ճաշի գդալ

_Շաքարի փոշի 1 ճաշի գդալ

Նարինջով լոխում

Նարինջով լոխում. Պատրաստման եղանակը

_Մի մեծ կաթսայի մեջ խառնել ջուրն ու նարնջի հյութը։ Հաջորդը, ավելացնել շաքարավազը, եգիպտացորենի օսլան: Ամեն ինչ լավ խառնել հարիչով։

_Ստացված զանգվածը դնել կրակի վրա։ Անընդհատ խառնելով եփել այնքան, մինչև զանգվածը թանձրանա, հենց զանգվածը թանձրանա, լցնել կիտրոնի հյութը։

_Խառնել և շարունակել եփել մարմանդ կրակի վրա՝ անընդհատ խառնելով։

_Հենց զանգվածը ձգվող դառնա և գույնը փոխի, մոտ 10-15 րոպե հետո վերցնել կրակից։

_Լցնել զանգվածը ջեռոցի ապակյա ամանի մեջ, հարթեցնել։

_Թողնել սառչի սենյակային ջերմաստիճանում 1 ժամ։

_Առանձին ամանի մեջ եգիպտացորենի օսլան և շաքարի փոշին լցնել, լավ խառնել։

_Սառած աղանդերը կտրատել կտորներով, թաթախել շաքարի փոշու և օսլայի խառնուրդի մեջ։

Նարինջով լոխում

Դուք կարող եք այս կտորները շարել ամանի մեջ, ծածկել, որ շատ չչորանա։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ժելե ցիտրուսներով և կոմպոտներով

Խնդրում ենք Գնահատեք