Ես միշտ իմ երեխաների համար պատրաստում եմ այս նարինջով լոխումը, նրանք հիացած են դրանից։ Բացարձակապես պարզ և շատ համեղ բաղադրատոմս։
Փորձեք այն պատրաստել և հյուրասիրեք ձեր ընտանիքին:
Նարինջով լոխում. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Ջուր 380 մլ
_Շաքարավազ 300 գր
_Նարնջի հյութ 250 գր
_Եգիպտացորենի օսլա 140 գր
_Կիտրոնի հյութ 3 ճաշի գդալ
Թաթախման համար
_Եգիպտացորենի օսլա 3 ճաշի գդալ
_Շաքարի փոշի 1 ճաշի գդալ
Նարինջով լոխում. Պատրաստման եղանակը
_Մի մեծ կաթսայի մեջ խառնել ջուրն ու նարնջի հյութը։ Հաջորդը, ավելացնել շաքարավազը, եգիպտացորենի օսլան: Ամեն ինչ լավ խառնել հարիչով։
_Ստացված զանգվածը դնել կրակի վրա։ Անընդհատ խառնելով եփել այնքան, մինչև զանգվածը թանձրանա, հենց զանգվածը թանձրանա, լցնել կիտրոնի հյութը։
_Խառնել և շարունակել եփել մարմանդ կրակի վրա՝ անընդհատ խառնելով։
_Հենց զանգվածը ձգվող դառնա և գույնը փոխի, մոտ 10-15 րոպե հետո վերցնել կրակից։
_Լցնել զանգվածը ջեռոցի ապակյա ամանի մեջ, հարթեցնել։
_Թողնել սառչի սենյակային ջերմաստիճանում 1 ժամ։
_Առանձին ամանի մեջ եգիպտացորենի օսլան և շաքարի փոշին լցնել, լավ խառնել։
_Սառած աղանդերը կտրատել կտորներով, թաթախել շաքարի փոշու և օսլայի խառնուրդի մեջ։
Դուք կարող եք այս կտորները շարել ամանի մեջ, ծածկել, որ շատ չչորանա։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Ժելե ցիտրուսներով և կոմպոտներով