Նարնջի կրեմ. Պայծառ համով կրեմ տորթերի համար

Նարնջի կրեմ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Կարծում եմ, որ դասական կրեմի բաղադրատոմսը վաղուց բոլորին է հայտնի, շատերը նույնիսկ ձանձրացրել են դրանից։ Այդ իսկ պատճառով որոշեցի փորձել նարնջի կրեմ պատրաստել այս բաղադրատոմսով։

Ես երբեք նման վառ աղանդեր չեմ կերել: Տրամադրությունը բարձրանում է միայն գեղեցիկ երանգով տորթին նայելուց:

Որոշ տնային տնտեսուհիներ պատրաստման վերջին փուլում նարնջի կրեմին մի քիչ կարագ են ավելացնում (մոտ 30 գ)։ Ինձ թվում է, որ կրեմն արդեն իսկ ստացվում է նուրբ և համապատասխան խտություն, բայց կարելի է փորձել նաև կարագ օգտագործել։

Նարնջի կրեմ

Նարնջի կրեմ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

_Նարինջ 3 հատ

_Դեղնուց 3 հատ

_Օսլա 3 ճաշի գդալ

_Շաքարավազ 120 գ

_Աղ 1 պտղունց

Նարնջի կրեմ

Նարնջի կրեմ

Նարնջի կրեմ. Պատրաստման եղանակը

_Նարինջների կեղևը քերել և հյութը քամել։

_Խառնել կեղևի քերուկը, հյութը և շաքարավազը։ Խառնուրդը հասցնել եռման աստիճանի (բայց մի եռացրեք)։

_Բաղադրությունը թող եփվի ևս 5 րոպե, ապա քամել հյութը։

_Ամբողջ հյութը նորից լցնել կաթսայի մեջ՝ թողնելով մի փոքր բաժին։

_Նարնջի հյութի այդ փոքր մասը խառնեք դեղնուցների և օսլայի հետ։

_Դեղնուցի զանգվածը նորից լցնել նարնջի հյութի մեջ և դնել կրակի վրա՝ վերջնական եփվելու համար։

_Կրեմը հասցնել անհրաժեշտ խտության՝ անընդհատ խառնելով։

_Նարնջի հյութով կրեմը կարող է օգտագործվել ոչ միայն որպես տորթերի ծածկույթ կամ միջուկներ:

_Կրեմը կարող եք բաժանել առանձին բաժակների մեջ, վրան շաղ տալ կեղևի քերուկ և մատուցել որպես անկախ աղանդեր:

Նարնջի կրեմ

Պայծառ ցիտրուսային համը համակցված քաղցրության և նուրբ հյուսվածքի հետ՝ հենց այն է, ինչ ձեզ հարկավոր է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Տիրամիսու բաժակներով

Խնդրում ենք Գնահատեք