Նոր ալադիներ կաթով, շատ արագ և համեղ աղանդեր։
Բառացիորեն 3 րոպե հետո դուք կարող եք հյուրասիրել ձեր ընտանիքին համեղ, բուրավետ և ոսկեգույն նախաճաշով: Սրանք թեթև, եթերային են, հաստատ չեք կարողանա ավելի լավ ու արագ բաղադրատոմս գտնել:
Նոր ալադիներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Ձու 1 հատ
_Բուսական յուղ 2 ճաշի գդալ
_Շաքարավազ 3 ճաշի գդալ
_Չոր խմորիչ 3 գր
_Տաք կաթ 200 մլ
_Ալյուր 300 գր
_Աղ 1/2 թեյի գդալ
_Բուսական յուղ՝ տապակելու համար
Նոր ալադիներ. Պատրաստման եղանակը
_Ձուն կոտրել մեծ ամանի մեջ, լցնել բուսական յուղը, խառնել շաքարավազը, խմորիչը, կաթը և ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել։
_Հարել մինչև շաքարավազը ամբողջությամբ լուծվի, հետո ավելացնել ալյուրը, աղը և խմորը խառնել։
_Խմորը թաղանթով ծածկել, թողնել տաք տեղում 1 ժամ:
_Խմորը բահիկով խառնելուց և այսպիսով օդը դուրս թողնելուց հետո, լցնել խոհանոցային տոպրակի մեջ և գնդիկի տեսքով սեղմելով՝ փոքրիկ ալադիներ անել։
_Տապակել մարմանդ կրակի վրա՝ երկու կողմից մինչև ոսկե դարչնագույնը:
Վայելեք համեղ թեյի հետ:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Փքուն Ալադի