Նուրբ ռուլետ 20 րոպեում. Եվ սա հաշվի առնելով թխելու ժամանակը:
Նման խմորեղենը շատ արագ պատրաստվելով հանդերձ շատ համեղ է և քնքուշ: Իսկ ով սիրում է բանան, նա ընդհանրապես կխենթանա այս խմորեղենը փորձելիս: Արագ, համեղ ռուլետը իսկական հաճույք է քաղցրասերների համար:
Եթե դուք ռուլետ չեք թխել, ապա փորձեք և կհամոզվեք, որ այս բաղադրատոմսի համաձայն որքան պարզ է ամեն ինչ: Ստացվում է հենց այն, ինչ ձեզ հարկավոր է:
Содержание
Նուրբ ռուլետ 20 րոպեում. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- ձու — 3 հատ
- շաքար — 5 ճաշի գդալ
- աղ — պտղունց
- սոդա — 0,5 թեյի գդալ
- փոշի կաթ կամ սերուցք — 5 ճաշի գդալ
- ալյուր — 5 ճաշի գդալ
Կրեմ
- բանան
- եփած խտացրած կաթ — 1 բանկա
Նուրբ ռուլետ 20 րոպեում. Պատրաստման եղանակը
- Ձվերը հարիչով հարեք, առանց սպիտակուցները դեղնուցներից բաժանելու:
- Դրանից հետո շաքար և աղ ավելացնել և կրկին հարել:
- Ստացված զանգվածին ավելացնել կաթի փոշի, ալյուր և սոդա:
- Խմորի մածուցիկությունը մի փոքր ավելի թանձր է, քան նրբաբլիթների համար:
- Յուղաթղթով ծածկել ջեռոցի տապակը և վրան լցնել խմորը: Ծայրերը կոկիկ հարթեցնել:
- Ջեռոցը տաքացնել 180 ° C ջերմաստիճանի համար և 5-7 րոպե եփել խմորը ռուլետի համար:
- Դրանից հետո դեռ տաք շերտի վրա քսել եփած խտացրած կաթը, դնել բանանը (կեղևազերծված) և փաթաթել ռուլետը:
- Զարդարել ռուլետի վերևի մասը ձեր հայեցողությամբ, այն կարող եք լցնել շոկոլադով, գլազուրով կամ պարզապես ցանել շաքարի փոշի:
Կակաչի սերմերը նույնպես, ըստ այս բաղադրատոմսի, պարզապես զարմանալի համ կտան ռուլետին:
Նուրբ ռուլետը 20 րոպեում պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Ամենաարագ ռուլետը