Նուրբ ռուլետ 20 րոպեում. Եվ սա հաշվի առնելով թխելու ժամանակը

Նուրբ ռուլետ 20 րոպեում ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Նուրբ ռուլետ 20 րոպեում. Եվ սա հաշվի առնելով թխելու ժամանակը:
Նման խմորեղենը շատ արագ պատրաստվելով հանդերձ շատ համեղ է և քնքուշ: Իսկ ով սիրում է բանան, նա ընդհանրապես կխենթանա այս խմորեղենը փորձելիս: Արագ, համեղ ռուլետը իսկական հաճույք է քաղցրասերների համար:

Եթե ​​դուք ռուլետ չեք թխել, ապա փորձեք և կհամոզվեք, որ այս բաղադրատոմսի համաձայն որքան պարզ է ամեն ինչ: Ստացվում է հենց այն, ինչ ձեզ հարկավոր է:

Նուրբ ռուլետ 20 րոպեում

Նուրբ ռուլետ 20 րոպեում. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • ձու — 3 հատ
  • շաքար — 5 ճաշի գդալ
  • աղ — պտղունց
  • սոդա — 0,5 թեյի գդալ
  • փոշի կաթ կամ սերուցք — 5 ճաշի գդալ
  • ալյուր — 5 ճաշի գդալ

Կրեմ

  • բանան
  • եփած խտացրած կաթ — 1 բանկա

Նուրբ ռուլետ 20 րոպեում

Նուրբ ռուլետ 20 րոպեում. Պատրաստման եղանակը

  1. Ձվերը հարիչով հարեք, առանց սպիտակուցները դեղնուցներից բաժանելու:
  2. Դրանից հետո շաքար և աղ ավելացնել և կրկին հարել:
  3. Ստացված զանգվածին ավելացնել կաթի փոշի, ալյուր և սոդա:
  4. Խմորի մածուցիկությունը մի փոքր ավելի թանձր է, քան նրբաբլիթների համար:
  5. Յուղաթղթով ծածկել ջեռոցի տապակը և վրան լցնել խմորը: Ծայրերը կոկիկ հարթեցնել:
  6. Ջեռոցը տաքացնել 180 ° C ջերմաստիճանի համար և 5-7 րոպե եփել խմորը ռուլետի համար:
  7. Դրանից հետո դեռ տաք շերտի վրա քսել եփած խտացրած կաթը, դնել բանանը (կեղևազերծված) և փաթաթել ռուլետը:
  8. Զարդարել ռուլետի վերևի մասը ձեր հայեցողությամբ, այն կարող եք լցնել շոկոլադով, գլազուրով կամ պարզապես ցանել շաքարի փոշի:

Նուրբ ռուլետ 20 րոպեում

Կակաչի սերմերը նույնպես, ըստ այս բաղադրատոմսի, պարզապես զարմանալի համ կտան ռուլետին:

Նուրբ ռուլետը 20 րոպեում պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Ամենաարագ ռուլետը

Խնդրում ենք Գնահատեք