Նուրբ տորթ ազնվամորիով. ժելեով համեղ աղանդեր
Օրերս ես որոշեցի պատրաստել ժելե տորթ, որը կոչվում է «Ազնվամորիով անակնկալ»: Այս աղանդերի մեջ ոչ մի նորարարական բան չկա. Պարզապես ազնվամորի, ժելատին և հարած սերուցք: Եվ այնուամենայնիվ,այն նվաճեց բոլորին ոչ միայն իր համով, այլ նաև արտաքին տեսքով: Ես ստացա կատարյալ հարթ սպիտակ տորթ,որի ներսում նուրբ ազնվամորի կա:
Այս սերուցքային աղանդերը աներևակայելի քնքուշ, թարմացնող և փոքր-ինչ թթվաշ է ազնվամորու շնորհիվ: Եթե որոշեք նման տորթ պատրաստել, կարող եք փորձելլ անակնկալի ձեր սեփական տարբերակը: Ցանկացած հատապտուղներ և պտուղներ հարմար կանեն: Իսկ ինչպես դա անել, ես ձեզ կներկայացնեմ ստորև:
Содержание
Նուրբ տորթ ազնվամորիով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Ազնվամորի 400 գ
- Ազնվամորու ժելե 90 գ
- Սերուցք 500 մլ
- Շաքարի փոշի 3 Ճաշի գդալ
- Ժելատին 3 թեյի գդալ
- Ջուր 460 մլ
Նուրբ տորթ ազնվամորիով. Պատրաստման եղանակը
- Լուծել ժելեն 400 մլ եռացրած ջրում և թողնել սառչի: Փոքր թասիկը փաթեթավորել սննդային թաղանթով: Լցնել 300 գ ազնվամորին այդ ամանի մեջ և ծածկել հովացած, բայց ոչ պնդացած ժելեով:
- Թասը դնել սառնարանում 2 ժամ:
- Ժելատինը լուծել 60 մլ եռացող ջրում, անընդհատ խառնելով: 30% յուղայնությամբ սառեցրած սերուցքը հարել շաքարի փոշու հետ խառնիչով:
- Ավելացնել գոլ ժելատին և նորից հարել:
- Վերցնել 18 սմ տրամագծով և 9 սմ բարձրությամբ կլոր Ձևաման:
- Սառնարանից հանել ազնվամերիով թասիկը Շրջել կաղապարի մեջ: Հեռացնել ամանը, ազնվամորու ժելեն պետք է լինի ձևամանի մեջտեղում:
- Լցնել հարած սերուցքը ժելեի վրա և դնել սառնարան 10 ժամ:
- Ժելեով աղանդերը ձևամանից հանելու համար մի քանի վայրկյանով ընկղմել տաք ջրի մեջ: Զարդարել պատրաստի տորթը թարմ ազնվամորիով:
Նուրբ տորթն ազնվամորիով պատրաստ է
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Տորթ «Անբան Հուռին»