Ցիտրուսային մրգերով և ցանկացած հատապտուղներով Նրբահամ լիմոնադը ստացվում է շատ առողջ, անուշաբույր և թարմացնող:
Ես վերցնում եմ փշահաղարջ, դա մի փոքր թթվաշություն է տալիս, իսկ նարինջը` ճանաչելի ցիտրուսային համ:
Եվ ոչ ոք չի կարողանում կռահել, թե ինչից եմ ես պատրաստում լիմոնադը: Դուք էլ պատրաստեք այն և երբ հյուրասիրեք կհամոզվեք որ, ոչ ոք չի կռահի բաղադրիչները:
Նրբահամ լիմոնադ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Ջուր 2,5 լ
_Հատապտուղներ 500 գ
_Նարինջ 1 հատ
_Դեղձ 1 հատ
_Մեղր կամ շաքար 3 ճաշի գդալ կամ՝ ըստ ճաշակի
Նրբահամ լիմոնադ. Պատրաստման եղանակը
_Կարելի է և դեղձ չվերցնել, ամեն ինչ ըստ ցանկության է:
_Նարինջը մանրակրկիտ լվանալ և կեղևը քերել քերիչով:
_Հուշում. Աշխատեք չքերել սպիտակ զանգվածը, որպեսզի լիմոնադը դրա պատճառով չդառնանա:
_Լավ ճզմել միջուկը, որպեսզի շատ հյութ ստացվի:
_Ուշադիր լվանալ հատապտուղները և լցնել դրանք բլենդերի ամանի մեջ, ավելացնել մաքուր ջուր և հարել զանգվածը մինչև համասեռ վիճակ:
_Մաղով միջուկը զտել կաթսայի մեջ, ավելացնել ջուր և մեղր կամ շաքար՝ ըստ ճաշակի, նարնջի հյութ և կեղևի քերուկը:
_Լիմոնադը դնել սառնարանը, որ լավ սառչի:
Կարող եք վերցնել ցանկացած հատապտուղ, բայց փշահաղարջով ստացվում է պարզապես շքեղ ըմպելիք, թեթև, անուշաբույր և թարմացնող:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Պատրաստում ենք սմուզի