Շոկոլադե կրեմով տորթ առանց թխելու. Արագ ու հեշտ պատրաստվող քաղցրություն

Շոկոլադե կրեմով տորթ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Եթե երեկոյան շոկոլադե կրեմով տորթ պատրաստելու վրա ծախսեք ընդամենը 20 րոպե, և այն դնեք սառնարանում, ապա առավոտյան արդեն կուրախացնեք բոլորին թեյի հետ մատուցելով համեղ աղանդեր։

Բացի այդ, պետք չէ թանկարժեք մթերքներ գնել: Իրականում, մի տուփ կաթ և մի փաթեթ թխվածքաբլիթ ունենալն այն է, ինչ ձեզ հարկավոր է:

Շոկոլադե կրեմով տորթ
Շոկոլադե կրեմով տորթ. Բաղադրիչներ

_Թխվածքաբլիթներ 600 գ

_Կակաոյի փոշի 3 ճաշի գդալ

_Շաքարավազ 250 գ

_Սպիտակաձավար 6 ճաշի գդալ

_Կաթ 800 մլ

_Կարագ 100 գ

_Արևածաղկի ձեթ 1 ճաշի գդալ

Շոկոլադե կրեմով տորթ
Շոկոլադե կրեմով տորթ. Պատրաստման եղանակը

_Կակաոն, շաքարավազը, սպիտակաձավարը և կաթը խառնել մինչև միատարր զանգված դառնա:

_Խառնուրդը տաքացնել միջին ջերմության վրա՝ անընդհատ խառնելով։

_Երբ կրեմը տաքանում է, կրակը իջեցնել նվազագույնի և եփել մինչև թանձրանա (եռալուց մոտ 2 րոպե հետո)։

_Կրեմը հանել վառարանից, ավելացնել կարագը, խառնել։ Կրեմը ծածկել սննդային թաղանթով, այնպես, որ այն կպչի մակերեսին և թողնել, որ ամբողջովին սառչի։

_Ձևամանը յուղել արևածաղկի ձեթով և ծածկել սննդի թաղանթով:

_Կրեմի և թխվածքաբլիթների շերտերը հերթագայելով ձևավորել տորթը: Ձևամանը դնել սառնարանում 6-8 ժամով։

Շոկոլադե կրեմով տորթ

Թխվածքաբլիթով տորթը կարելի է զարդարել ավելի գեղեցիկ դարձնելու համար։ Օրինակ՝ լցնել շոկոլադե գլազուր կամ շաղ տալ շոկոլադի քերուկ։

Բացի այդ, առանց թխելու աղանդերը հեշտ է դարձնել ավելի հետաքրքիր: Օրինակ՝ թխվածքաբլիթների և սերուցքի այլընտրանքային շերտեր չոր մրգերով և ընկույզով: Այսպիսով, հյուրասիրությունը կդառնա ոչ միայն ավելի համեղ, այլև ավելի սննդարար:

Խնդրում ենք Գնահատեք