Այսպիսի գեղեցիկ Շոկոլադե տորթ կպատրաստեք առանց մեծ ջանքերի, չնայած այն ֆանտաստիկ տեսք ունի: Քաղցր հիմքը և ներսի երկու տեսակի նուրբ միջուկները միավորվում են՝ ստեղծելով վստահ համոզմունք, որ գոնե այս պահին պետք է մոռանալ դիետայի մասին:
Բավական թանկարժեք նուտելլայի փոխարեն կարող եք օգտագործել ցանկացած այլ շոկոլադե քսուք ձեր նախընտրությամբ։ Գլխավորն այն է, որ բոլոր ապրանքները լինեն թարմ և որակյալ։ Այդպիսով առանց թխելու տորթը կստացվի ախորժելի և շատ նուրբ։
Շոկոլադե տորթ. Բաղադրիչներ
_ Կակաոյով թխվածքաբլիթներ 200 գ
_ Կարագ 100 գ
_ Նուտելլա 200 գ
_ Սերուցքային պանիր 400 գ
_ Սերուցք 200 մլ
_ Շաքարի փոշի 50 գ
_ Ընկույզ 140 գ
_ Դառը շոկոլադ 40 գ
Շոկոլադե տորթ. Պատրաստման եղանակը
_ Շոկոլադե թխվածքաբլիթները և 100 գ ընկույզը մանրացնել փշրանքներով։ Ավելացնել հալած կարագը և լավ խառնել բաղադրիչները։
_ Խառնուրդը լցնել կաղապարի մեջ՝ ձևավորելով հատակն ու կողքերը:
_ Հարել Նուտելլան 200 գ սերուցքային պանրի հետ մինչև հարթ զանգված լինի:
_ Շոկոլադի և սերուցքի խառնուրդը հավասարաչափ քսել թխվածքաբլիթներով հիմքի վրա։
_ Կաղապարը դնել սառնարանում։
_ Մնացած սերուցքային պանիրը սերուցքով և շաքարի փոշիով հարել։
_ Կրեմային շերտը հավասարաչափ քսել շոկոլադե շերտի վրա։ Կաղապարը դնել սառնարանում։
_ Սառեցված տորթի վրա ցանել մանրացված ընկույզ և ձևավորել հալած շոկոլադով։
Առանց թխելու շոկոլադե տորթի անթերի համն ու քնքշությունը կզարմացնեն ձեզ:
Նման համեղ հյուրասիրություն պատրաստելու համար պարտադիր չէ ծախսել մի քանի թանկարժեք ժամ և երկու տասնյակ բաղադրիչներ։ Աղանդերը կարող եք զարդարել ըստ ձեր ճաշակի։ Նման հյուրասիրության համար միշտ տեղ կլինի նույնիսկ ամենահագեցնող ընթրիքից հետո։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Տորթ Անբան Հուռին