Շոկոլադե տորթ. Նուրբ տնական քաղցրավենիք, այն պատրաստում եմ տոն օրերին

Շոկոլադե տորթ ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Առաջարկում եմ պարզ, բայց շատ անուշաբույր շոկոլադե տորթի բաղադրատոմս, նուրբ կրեմով:

Խորհուրդ եմ տալիս փորձել այս տարբերակը: Այս նրբությունը ստացվում է չափավոր քաղցր, փափուկ, խոնավ և գեղեցիկ:

Շոկոլադե տորթ

Շոկոլադե տորթ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Շաքար 150 գր

_Ձու 2 հատ

_Ալյուր 140 գր

_Կակաո 50 գր

_Կաթ 110 մլ

_Եռման ջուր 110 մլ

_Բուսական յուղ 55 մլ

_Սոդա 1 թեյի գդալ

_Քացախ՝ մարման համար

_Աղ մի պտղունց

Կրեմ պատրաստելու համար 

_Յուղալի սերուցք 400 գր

_Կարագ կամ կաթնաշոռային պանիր 400 գր

_Շաքարի փոշի 120 գր

Ելակով խյուս պատրաստելու համար 

_Ելակ 600 գր

_Շաքարավազ 100 գր

Տնական համեղ տորթ

Շոկոլադե տորթ. Պատրաստման եղանակը

_Ալյուրը մաղել կակաոյի և սոդայի հետ և ավելացնել աղը, շաքարը, խառնել:

_Ավելացնել ձուն և կաթը, բուսական յուղը և հարել հարիչով մինչև համասեռ դառնա:

_Լցնել եռման ջուրը, շարունակել խառնել, ավելացնել քացախը:

_Ձեթով յուղել ձևամանը և լցնել խմորը:

_Թխել 30 րոպե, 180 աստիճանով տաքացված ջեռոցում, պատրաստվածությունը ստուգել  չոփիկով:

_Կտրել թխվածքը 2 շերտի:

_Ելակը խառնել շաքարավազի հետ և հարել բլենդերով: Եթե ​​ցանկանում եք, կարող եք տրորել մաղով:

_Եռացնել և մի քանի րոպե եփել, թողնել սառչի:

_Սերուցքը խառնել շաքարի փոշու հետ և հարել մինչև փրփրելը:

_Վերցնել փափուկ պանիրը կամ կաթնաշոռը, վրան լցնել ելակի խյուսի մեծ մասը, խառնել:

_Քսել շերտերին ելակի խյուս, ապա սերուցքը, ծածկել խմորի երկրորդ շերտով:

_Վրան կրեմ քսել: Տորթը մի քանի ժամով դնել սառնարանը:

_Կողմերիը ծածկել սերուցքով կամ ջեմով, թխվածքաբլիթների մնացորդներից փշրանք անել,  լցնել շոկոլադ կամ զարդարել ըստ ցանկության:

Շոկոլադե տորթ

Տորթը ստացվում է հիանալի հավասարակշռված համով, այն քաղցր չէ, ունի ելակի թեթև և հաճելի թթվայնություն:

Հատապտուղները կարելի է վերցնել թարմ կամ սառեցված, կամ դրանք փոխարինել մուրաբայի հատիկներով:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տորթ Շոկո. շոկոլադե տորթ

Խնդրում ենք Գնահատեք