Պաղպաղակ տորթ. Ամենապարզ բաղադրիչներից պատրաստված համեղ աղանդեր

Պաղպաղակ տորթ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Պաղպաղակ տորթ. Ամենապարզ բաղադրիչներից պատրաստված համեղ աղանդեր:

Շոգ եղանակի պայմաններում այս քաղցրավենիքն իսկական փրկություն կլինի: Այն պատրաստվում է պարզ և հեշտությամբ, և այնքան չքնաղ համ ունի, որ դուք պարզապես մատները հետը կուտեք:

Պաղպաղակ տորթ.

Պաղպաղակ տորթ. Մեզ պետք կլինի.

  • Խտացրած կաթ 370 գ
  • Սերուցք 33% յուղայնության 500 գ
  • Թխուկներ 150 գ
  • Կարագ 20 գ
  • Շոկոլադ սպիտակ կամ սև 50-70 գ` ձևավորման համար:

Պաղպաղակ տորթ

Պաղպաղակ տորթ. Պատրաստման եղանակը

  1. Սկզբի համար վերցնել սերուցքը, որը պետք է լավ սառեցված լինի, հարիչի ոտիկները նույնպես պետք է մի փոքր պահել սառնարանում: Հարել սերուցքը:
  2. Հաջորդը, խտացրած կաթը լցնել կրեմի մեջ և շարունակել հարել: Խառնուրդը 1 ժամով դրեք սառնարանում:
  3. Այժմ հերթն է պատրաստել հիմքը. Դրա համար բլիթները մանրացնել բլենդերի մեջ, ապա դրանց մեջ հալած կարագը ավելացնել: Վերցնել բացվող օղակով խմորեղենի ձևամանը, յուղաթուղթը տարածել ամբողջ մակերեսի վրա:
  4. Ձևամանի ներքևի մասում լցնել ու հարթեցնել փշրանքների ու կարագի խառնուրդը: Դնել սառնարանում կես ժամով:
  5. Պաղպաղակը հանել սառնարանից և կրկին հարել:
  6. Այժմ ձևամանը լցնել պաղպաղակով և այն մի քանի ժամով դնել սառնարան, ծածկելով կպչուն թաղանթով:
  7. Դրանից հետո հանել կպչուն թաղանթը, բացել ձևամանի օղակը, զարդարել հալված սպիտակ շոկոլադով:

Պաղպաղակ տորթ

Պաղպաղակ տորթը պատրաստ է: Ստացվում է աներևակայելի համեղ և հյութալի, թվացյալ սովորական տորթ, բայց հետաքրքիր անակնկալով:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք