Պաղպաղակ 2 բաղադրիչներից. Ինչը՞ կարող է լինել ավելի լավ, քան սառը, համեղ պաղպաղակը
Եղանակն արդեն գնալով տաքանում է, շատ շուտով ամառ է: Առաջարկում ենք պաղպաղակի լավագույն բաղադրատոմսը, որը երբևէ փորձել եք:
Այն պարզ ու հեշտ է պատրաստել, և ունի այնքան հաճելի համ, որ չեք տարբերի խանութի պաղպաղակից, եթե չասենք, որ կարող է ավելի լավը լինել:
Содержание
Պաղպաղակ 2 բաղադրիչներից. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Սերուցք 30-30% յուղայնությամբ 500 գ
- Խտացրած կաթ 1 բանկա (360 գ.)
- Վաֆլի շերտեր 2 հատ
Պաղպաղակ 2 բաղադրիչներից. Պատրաստման եղանակը
- Մենք վերցնում ենք կրեմը, լցնում խառնիչի ամանի մեջ: Beեծել մինչև ամուր փրփուրը, զանգվածը պետք է լինի փափուկ, օդային և չկաթել խառնիչի շեղբերից: Itամանակը մոտավորապես 3-4 րոպե է:
- Երբ կրեմը հարած է, դրան մի խտացրած կաթ լցրեք, հարեք եւս մեկ րոպե, անհրաժեշտ է, որ բաղադրիչները լավ համակցված լինեն միմյանց հետ:
- Մենք վերցնում ենք մատուցվող կերակրատեսակ, դրա վրա դնում պառակտված ձև, առանց հատակի, որպեսզի պաղպաղակը հեշտությամբ դուրս գա ձևից, կողմերը ծածկենք խիտ ֆայլով կամ ացետատային թաղանթով:
- Ներդրեք վաֆլի ընդերքը ներքևում, վրան լցրեք հարած սերուցքը, ծածկեք վաֆլի երկրորդ ընդերքով:
- Հիմնական բանը սերտորեն չսեղմելն է:
- Մենք ձևը ուղարկում ենք սառցարան մինչև այն ամբողջովին ամրացվի, առնվազն 5 ժամ: Դրանից հետո մենք հեռացնում ենք ձևն ու ֆիլմը, պաղպաղակը բաժանում ենք մասերի:
Պաղպաղակը 2 բաղադրիչներից պատրաստ է: Այն այնքան համեղ է, որ բառերը չեն կարող նկարագրել այն, պարզապես անհրաժեշտ է փորձել: Փափուկ, նուրբ և հաճելի սերուցքային համ:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Պաղպաղակ. Շոկոլադե, Ելակով և վանիլային