Պանրով և Սմբուկով նախուտեստ. Դյուրամարս, թեթև աղցան
Իհարկե, ոչ մեկին չեք զարմացնի ռուլետներով և լցոնած սմբուկով: Այս նախուտեստները հոգնեցնում են շատ արագ: Ամենօրյա սեղանի համար նախընտրում եմ պատրաստել պարզ ու համեղ սմբուկով աղցան: Այս ուտեստը կստիպի հյուրերին հավելում խնդրել: Կենսունակ ամառային խորտիկ, որը պատրաստվում է հաշված րոպեների ընթացքում և շատ պարզ բաղադրիչներով:
Ցանկության դեպքում սմբուկով և ֆետա պանրով աղցանին կարելի է ավելացնել լոլիկի կամ քաղցր պղպեղի կտորներ: Որպես այլընտրանք, փորձեք խառնել մաղադանոսը համեմի տերևների հետ:
Содержание
Պանրով և Սմբուկով նախուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Սմբուկ 1 հատ
- Մեղր 1 թեյի գդալ
- Ձիթապտղի յուղ 0,25 բաժակ
- Սխտոր 1 պճեղ
- Կիտրոնի հյութ 2 ճաշի գդալ
- Գինու քացախ 0,5 թեյի գդալ
- Նուռ ՝ ըստ ցանկության
- Պանիր 80 գ
- Մաղադանոս 1 փունջ
Պանրով և Սմբուկով նախուտեստ. Պատրաստման եղանակը
- Լվանալ սմբուկները և կտրատել դրանք շերտերով: Վրան շաղ տալ աղ և թողնել 15 րոպե:
- Սմբուկներից հեռացնել ավելորդ խոնավությունը և տապակել թավայի մեջ: Կտորները դնել թղթե սրբիչի վրա:
- Կտրել սմբուկի յուրաքանչյուր կտորը 2 կամ 3 մասի, վրան ցանել մանրացված մաղադանոսը:
- Հիմա պատրաստել սոուսը: Դա անելու համար խառնել ձիթապտղի յուղը, կիտրոնի հյութը, քացախը, մեղրը և ճզմած սխտորի սոուսը:
Պատրաստի սոուսը լցնել սմբուկի վրա ու հարել: Ավելացնել կտրտած ֆետա պանիր և նռան հատիկներ:
Պանրով և Սմբուկով նախուտեստը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Սմբուկով ուտեստ 2 րոպեում