Պանրով և Սմբուկով նախուտեստ. Դյուրամարս, թեթև աղցան

Պանրով և Սմբուկով նախուտեստ ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Պանրով և Սմբուկով նախուտեստ. Դյուրամարս, թեթև աղցան

Իհարկե, ոչ մեկին չեք զարմացնի ռուլետներով և լցոնած սմբուկով: Այս նախուտեստները հոգնեցնում են շատ արագ: Ամենօրյա սեղանի համար նախընտրում եմ պատրաստել պարզ ու համեղ սմբուկով աղցան: Այս ուտեստը կստիպի հյուրերին հավելում խնդրել: Կենսունակ ամառային խորտիկ, որը պատրաստվում է հաշված րոպեների ընթացքում և շատ պարզ բաղադրիչներով:

Ցանկության դեպքում սմբուկով և ֆետա պանրով աղցանին կարելի է ավելացնել լոլիկի կամ քաղցր պղպեղի կտորներ: Որպես այլընտրանք, փորձեք խառնել մաղադանոսը համեմի տերևների հետ:

Պանրով և Սմբուկով նախուտեստ

Պանրով և Սմբուկով նախուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Սմբուկ 1 հատ
  • Մեղր 1 թեյի գդալ
  • Ձիթապտղի յուղ 0,25 բաժակ
  • Սխտոր 1 պճեղ
  • Կիտրոնի հյութ 2 ճաշի գդալ
  • Գինու քացախ 0,5 թեյի գդալ
  • Նուռ ՝ ըստ ցանկության
  • Պանիր 80 գ
  • Մաղադանոս 1 փունջ

Պանրով և Սմբուկով նախուտեստ

Սմբուկով ​​աղցան

Պանրով և Սմբուկով նախուտեստ. Պատրաստման եղանակը

  1. Լվանալ սմբուկները և կտրատել դրանք շերտերով: Վրան շաղ տալ աղ և թողնել 15 րոպե:
  2. Սմբուկներից հեռացնել ավելորդ խոնավությունը և տապակել թավայի մեջ: Կտորները դնել թղթե սրբիչի վրա:
  3. Կտրել սմբուկի յուրաքանչյուր կտորը 2 կամ 3 մասի, վրան ցանել մանրացված մաղադանոսը:
  4. Հիմա պատրաստել սոուսը: Դա անելու համար խառնել ձիթապտղի յուղը, կիտրոնի հյութը, քացախը, մեղրը և ճզմած սխտորի սոուսը:

Պանրով և Սմբուկով նախուտեստ

Պանրով և Սմբուկով նախուտեստ

Պատրաստի սոուսը լցնել սմբուկի վրա ու հարել: Ավելացնել կտրտած ֆետա պանիր և նռան հատիկներ:

Պանրով և Սմբուկով նախուտեստը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Սմբուկով ուտեստ 2 րոպեում

Խնդրում ենք Գնահատեք