Պարզ թխվածքաբլիթներ. Անուշաբույր քնքշություն

Պարզ թխվածքաբլիթներ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Ամենանուրբ, ամենահաջող և պարզ թխվածքաբլիթներից մեկը, որի պատրաստման համար օգտագործվում է ամենամատչելի մթերքների հավաքածու։

Մածունի և կարագի շնորհիվ թխվածքաբլիթները պարզապես հալչում են բերանում։

Պարզ թխվածքաբլիթներ

Պարզ թխվածքաբլիթներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Ձու 1 հատ

_Շաքարավազ 50 գր

_Վանիլին ըստ ճաշակի

_Թթվասեր 150 գր

_Կարագ 100 գր

_Փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ

_Ալյուր 300 գր

_Միջուկի համար օգտագործել կաթնաշոռ կամ քաղցր կաթնաշոռային զանգված, եփած խտացրած կաթ, շոկոլադե մածուկ և այլն։

 

Պարզ թխվածքաբլիթներ

Պարզ թխվածքաբլիթներ. Պատրաստման եղանակը

_Ձուն մի պտղունց աղի, շաքարավազի և վանիլային շաքարի հետ հարել, մինչև հարթվի։

_Խառնել փափկած կարագը, լցնել թթվասերը, խառնել փխրեցուցիչի հետ խառնած ալյուրի և շաղախել խմորը։

Հուշում․ Թթվասերի կամ մածունի հետ շատ ավելի լավ է օգտագործել սոդա՝ այն լավ կմարի կաթնամթերքը և թխվածքաբլիթները հիանալի կբարձրանան։

_Խմորը ծածկել և թողնել 10 րոպե։

_Եթե ​​միջուկի համար պարզապես կաթնաշոռ եք վերցրել, ապա այն շաքարի փոշու և սպիտակուցի հետ խառնել մինչև հարթ լինի։

_Խմորը ալյուր ցանած սեղանի վրա գրտնակել մոտ 1 սմ հաստությամբ շերտով և շրջանակներ կտրատել։

_Միջուկը լցնել հրուշակեղենի տոպրակի մեջ կամ կտրված անկյունով տոպրակի մեջ։

_Միջուկը ճզմել շրջանագծի կենտրոնում և խմորը բերել իրար վրա։

_Ջեռոցի տապակը ծածկել յուղաթղթով և շարել թխվածքաբլիթները, կարելի է վրան հարած դեղնուց քսել։

_Թխել 190 աստիճանով, մինչև ոսկեգույն դառնալը։

Պատրաստի թխվածքաբլիթների վրա ցանել շաքարի փոշի և մատուցել։

Պարզ թխվածքաբլիթներ

Թխվածքաբլիթները շատ համեղ են, փափուկ, խրթխրթան կեղևով։ Դուք կարող եք սա պատրաստել տոնական սեղանի համար:

Ի դեպ, կարող եք փոխել միջուկները և ամեն անգամ նոր նրբություն կունենաք։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Արագ պեսոչնի պեչենի

Խնդրում ենք Գնահատեք