Պիրոգ ելակով և խնձորով. Փափուկ և թեթև թխվածք թեյի համար

Պիրոգ ելակով և խնձորով ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Շատ հաջող և ունիվերսալ Պիրոգ ելակով և խնձորով, որը հիանալի համադրվում է տարբեր միջուկների, թարմ հատապտուղների և մրգերի հետ։

Պիրոգ ելակով և խնձորով

Պիրոգ ելակով և խնձորով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Կարագ 100 գր

_Շաքարավազ 130 գր

_Ձու 2 հատ

_Թթվասեր 250 գր

_Ալյուր 230 գր

_Վանիլին մի պտղունց

_Մի պտղունց աղ

_Փխրեցուցիչ 15 գր

Լցոնի համար

_Հաղարջի մուրաբա կամ հատապտուղներ և մրգեր՝ ըստ ճաշակի

Միջուկի համար

_Ալյուր 120 գր

_Ձու 1 հատ

_Շաքարավազ 2 ճաշի գդալ

_Թթվասեր 2 ճաշի գդալ

_Կարագ 30 գր

_Փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ

Պիրոգ ելակով և խնձորով

Պիրոգ ելակով և խնձորով

Պիրոգ ելակով և խնձորով. Պատրաստման եղանակը

_Ձուն, թթվասերը, շաքարավազն ու հալեցրած կարագը խառնել, զանգվածը հարել, մինչև հարթ լինի։

_Ավելացնել վանիլինը, աղը և խառնել։

_Ալյուրը մաղել և խառնել փխրեցուցիչի հետ, լցնել զանգվածի մեջ և ստանալ թանձր խմոր։

_Ձևամանը ծածկել յուղաթղթով, լցնել խմորը և հարթեցնել։

_Վրան տարածել մուրաբան կամ թարմ, սառեցված հատապտուղներ, մրգի կտորներ, խնձորի խորանարդիկներ:

_Որքան շատ լցնեք տարբեր մրգեր, այնքան ավելի համեղ կլինի։

_Միջուկի համար խառնել բոլոր բաղադրիչները և լցնել լցոնի շերտի վրա։

Հուշում. Դուք կարող եք միջուկը փոխարինել փշրանքներով՝ խառնելով ալյուրը, կարագը և շաքարավազը:

_Թխել 190 աստիճանով մոտ 45 րոպե, պատրաստ լինելը ստուգել փայտիկով։

Պիրոգ ելակով և խնձորով

Պիրոգ ելակով և խնձորով

Ստացվում է եթերային, խոնավ, շատ բուրավետ և գեղեցիկ, այն կարող եք պատրաստել անմիջապես հյուրերի ժամանումից առաջ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Դդումով բիսկվիթ

Խնդրում ենք Գնահատեք