Առաջարկում ենք ձեզ արագ և համեղ դասական Պլոմբիր պաղպաղակի բաղադրատոմս, որը դուք կպատրաստեք պարզ և բնական մթերքներից:
Պլոմբիր պաղպաղակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Սերուցք 500 գր
_Խտացրած կաթ 250 մլ
_Վանիլին կամ այլ հավելումներ՝ ըստ ճաշակի
Պլոմբիր պաղպաղակ. Պատրաստման եղանակը
_Որպես տարբեր հավելումներ՝ կարելի է օգտագործել մանրացված ընկույզ, շոկոլադ, կակաո, մրգի կտորներ, հատապտուղներ։
_Մեծահասակների համար կարելի է ավելացնել 250 մլ շամպայն։
_Լավ սառեցրած սերուցքը հարիչով հարել 5 րոպե, որպեսզի եթերային զանգված ստացվի։
_Աստիճանաբար ավելացնել խտացրած կաթը և հարել մինչև ամբողջովին միատարր դառնա:
_Այս փուլում կարելի է ավելացնել նաև տարբեր հավելումներ ըստ ցանկության:
_Պատրաստի զանգվածը փոքր չափաբաժիններով լցնել տարաների մեջ:
_Դնել սառնարանը, թողնել, մինչև լավ սառչի, 1,5 — 2 ժամը բավական է, մեծ ծավալները պետք է սառչեն մոտ 4 ժամ։
_Մատուցելիս կարելի է զարդարել տարբեր հատապտուղներով, մրգերով կամ քերած շոկոլադով։
Պաղպաղակի այս բաղադրատոմսը հարմար է նաև տորթերի համար՝ զանգվածը սառչում է առանց սառույցի կտորների, այնպես որ կարող եք ձևավորել գեղեցիկ և գունավոր տորթեր՝ չվախենալով, որ հյուրերին դուր չի գա պաղպաղակը:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Պաղպաղակ. Շոկոլադե, ելակով և վանիլային