Պղպեղով խորտիկ համեղ միջուկով. Քաղցր պղպեղը լավ համադրվում է ձվի և պանրի և այլ մթերքների հետ:
Օգտագործելով բաղադրիչների նվազագույն փաթեթ՝ դուք կարող եք պատրաստել շատ յուրօրինակ և համեղ նախուտեստ, որը կզարդարի տոնական սեղանը:
Պղպեղով խորտիկ համեղ միջուկով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_բուլղարական պղպեղ 3 հատ
_ձու 5 հատ
_պանիր 200 գ
_սամիթ 1 փունջ
_սխտոր 3 պճեղ
_մայոնեզ 5 ճաշի գդալ
_աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Պղպեղով խորտիկ համեղ միջուկով. Պատրաստման եղանակը
_Ձուն եփել, սառեցնել, կեղևազերծել և քերել խոշոր քերիչով:
_Քերել պանիրը միջին քերիչով և խառնել քերած ձվի հետ:
_Մանր կտրատել սխտորը և սամիթը, ավելացնել ընդհանուր զանգվածին, համեմել մայոնեզով և խառնել:
_Աղ ու պղպեղ անել ըստ ճաշակի:
_Այժմ լվանալ բուլղարական պղպեղը, կտրել 2 մասի և լավ չորացնել թղթե սրբիչներով` ավելորդ խոնավությունը հեռացնելու համար:
_Լցնել միջուկը դրա մեջ և յուրաքանչյուր մասը կտրել նավակաձև կտորներով:
_Աղցանի մատուցման ամանի վրա դնել հազարի տերևներ և պղպեղի լցոնած կտորները դասավորել վրան:
_Նախուտեստը կարելի է մի փոքր սառեցնել սառնարանում:
Նախուտեստը կատարյալ ներդաշնակ է խորովածի, վառարանում թխած ցանկացած ջեռեփուկի, մսի և ձկան հետ: Կարելի է մատուցել կծու սխտորի սոուսներով:
Պղպեղով խորտիկը համեղ միջուկով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Պղպեղով շքեղ աղցան