Պղպեղով խորտիկ համեղ միջուկով. Ինչպես բուլղարական պղպեղը վերածել գունագեղ նախուտեստի 

Պղպեղով խորտիկ համեղ միջուկով ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Պղպեղով խորտիկ համեղ միջուկով. Քաղցր պղպեղը լավ համադրվում է ձվի և պանրի և այլ մթերքների հետ:

Օգտագործելով բաղադրիչների նվազագույն փաթեթ՝ դուք կարող եք պատրաստել շատ յուրօրինակ և համեղ նախուտեստ, որը կզարդարի տոնական սեղանը:

պղպեղով-խորտիկ

Պղպեղով խորտիկ համեղ միջուկով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_բուլղարական պղպեղ 3 հատ

_ձու 5 հատ

_պանիր 200 գ

_սամիթ 1 փունջ

_սխտոր 3 պճեղ

_մայոնեզ 5 ճաշի գդալ

_աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Պղպեղով խորտիկ համեղ միջուկով

Պղպեղով խորտիկ համեղ միջուկով. Պատրաստման եղանակը

_Ձուն եփել, սառեցնել, կեղևազերծել և քերել խոշոր քերիչով:

_Քերել պանիրը միջին քերիչով և խառնել քերած ձվի հետ:

_Մանր կտրատել սխտորը և սամիթը, ավելացնել ընդհանուր զանգվածին, համեմել մայոնեզով և խառնել:

_Աղ ու պղպեղ անել ըստ ճաշակի:

_Այժմ լվանալ բուլղարական պղպեղը, կտրել 2 մասի և լավ չորացնել թղթե սրբիչներով` ավելորդ խոնավությունը հեռացնելու համար:

_Լցնել միջուկը դրա մեջ և յուրաքանչյուր մասը կտրել նավակաձև կտորներով:

_Աղցանի մատուցման ամանի վրա դնել հազարի տերևներ և պղպեղի լցոնած կտորները դասավորել վրան:

_Նախուտեստը կարելի է մի փոքր սառեցնել սառնարանում:

Պղպեղով խորտիկ համեղ միջուկով

Նախուտեստը կատարյալ ներդաշնակ է խորովածի, վառարանում թխած ցանկացած ջեռեփուկի, մսի և ձկան հետ: Կարելի է մատուցել կծու սխտորի սոուսներով:

Պղպեղով խորտիկը համեղ միջուկով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Պղպեղով շքեղ աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք