Ռաֆաելլո կրեմ. Ամենահամեղ, նուրբ կրեմը, որը ձեզ կխենթացնի

Ռաֆաելլո կրեմ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Ռաֆաելլո կրեմ. Ամենահամեղ, նուրբ կրեմը, որը ձեզ կխենթացնի

Ո՞վ չի հիշում Ռաֆաելլո կոնֆետի չքնաղ համը: Սա շատ երեխաների և իհարկե նաև մեծահասակների սիրված աղանդերն է: Իսկ հիմա պատկերացրեք, որ Ռաֆաելլո կոնֆետի հենց այդ կրեմը կարող եք ինքներդ պատրաստել տանը:

Ավելին, սեփական ձեռքերով պատրաստված կրեմը չի պարունակելու որևէ կոնսերվանտ և կամ ոչ այնքան օգտակար նյութեր, որոնք արտադրողներն ավելացնում են այդ քաղցրավենիքներին: Հիմնական խնդիրը որակյալ մթերքներ ընտրելն է:

Ռաֆաելլո կրեմ

Ռաֆաելլո կրեմ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Կոկոսի փաթիլներ 70 գ
  • Խտացրած կաթ 400 գ
  • Սպիտակ շոկոլադ 200 գ
  • Կարագ 200 գ

Ռաֆաելլո կրեմ

Ռաֆաելլո կրեմ

Ռաֆաելլո կրեմ. Պատրաստման եղանակը

  1. Ջրային բաղնիքում կամ ցածր ջերմության վրա հալեցնել կարագը և սպիտակ շոկոլադը՝ հիշելով, որ դրանք պետք է անընդհատ խառնել:
  2. Դրանից հետո ավելացնել խտացրած կաթը և ավելացնել կոկոսի փաթիլները: Լավ խառնել խառնուրդը:
  3. Կրեմը հանել կրակից, թող սառչի և դնել սառնարանում 3-4 ժամ:

Այնուհետև այս կրեմով կարելի է պատրաստել տորթեր, խմորեղեն կամ քաղցրավենիք:

Այս կրեմը լավ է համակցվում նույնիսկ սովորական սպիտակ հացի հետ: Ուստի այն կարելի է մատուցել նախաճաշին՝ թեյի կամ սուրճի հետ:

Ռաֆաելլո կրեմ

Ռաֆաելլո կրեմը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Տորթ Ռաֆաելլո

Խնդրում ենք Գնահատեք