Ռաֆաելլո ռուլետ. Իդեալական թեթև անուշաբույր աղանդեր

Ռաֆաելլո ռուլետ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Շատերը սիրում են Ռաֆաելլո ռուլետ: Դասական տորթը թանկ է, իսկ էժանագին անալոգները, որպես կանոն, համով չեն:

Այնպես որ արժե Ռաֆաելլո տորթի նման ռուլետ պատրաստել։ Այն պատրաստվելու է հասանելի մթերքներից և հնարավորինս պարզ ցանկացած տնային տնտեսուհու համար։

Ռաֆաելլո ռուլետ

Ռաֆաելլո ռուլետ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Ձու 6 հատ

_Փխրեցուցիչ 5 գր

_Շաքարավազ 140 գր

_Ալյուր 90 գր

_Բուսական յուղ 40 մլ

_Աղ 1/4 թեյի գդալ

_Կաթ 300 մլ

_Խտացրած կաթ 150 գր

_Կոկոսի փաթիլներ 80 գր

_Կարագ 100 գր

_Վանիլին մի պտղունց

_Օսլա 40 գր

Ռաֆաելլո ռուլետ

Ռաֆաելլո ռուլետ. Պատրաստման եղանակը

_Առանձին ամանի մեջ կոտրել 2 ձուն, 50 գրամ շաքարավազը, վանիլինն ու օսլան, խառնել, մինչև հարթվի։

_Խառնուրդի մեջ մաս-մաս լցնել կաթը ու միևնույն ժամանակ հարել խառնիչով։

_Ստացված զանգվածը լցնել կաթսայի մեջ, եփել միջին ջերմության վրա՝ անընդհատ հարելով մինչև թանձրանալը։

_Երբ կրեմը թանձրանա, կրակն անջատել և մեկ րոպե հարել։

_Կոկոսի փաթիլները լցնել տաք կրեմի մեջ, խառնել և ծածկել թաղանթով։

_Գոլ վիճակի կարագը հարել խտացրած կաթի հետ, ավելացնել կրեմի հիմնական մասը։

_Հարել կարագը մինչև հարթվի:

_Առանձին խառնել ձվերը, աղն ու շաքարավազը, հարել հարիչով, մինչև փրփրի։

_Ձվի խառնուրդին ավելացնել արևածաղկի ձեթը, խառնել։

_Փխրեցուցիչը լցնել ալյուրի մեջ և լցնել ձվի զանգվածի մեջ մասերով՝ բահիկով խառնելով։

_Ջեռոցի տապակը ծածկել յուղաթղթով, լցնել խմորը։

_Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճանով, թխել 15-20 րոպե։

_Պատրաստի թխվածքաբլիթը դնել յուղաթղթի վրա։

_Թխվածքաբլիթի մակերեսին քսել կրեմը և տաք շերտը փաթաթել ռուլետաձև։

_Ռուլետը դնել սառնարանը մի քանի ժամով, երբ աղանդերը խոնավանա, վրան զարդարել մնացած կրեմով և կոկոսի փաթիլներով:

Պատրաստի ռուլետը պահել սառը տեղում, որպեսզի կրեմը չհալվի։

Ռաֆաելլո ռուլետ

Գեղեցկության համար կարելի է աղանդերը զարդարել հատապտուղներով կամ մրգերով, օգտագործել հրուշակեղենի բազմագույն կոնֆետիկներ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ռուլետ 3 բաղադրիչից

Խնդրում ենք Գնահատեք