Սալորով շոկոլադե կարկանդակ

Սալորով շոկոլադե կարկանդակ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Սալորով շոկոլադե կարկանդակ:

Առաջին անգամ դասական բրաունի ես փորձել եմ իտալական գողտրիկ սրճարանում: Սև շոկոլադի այս հարուստ համն ինձ այնքան գրավեց, որ երբ տուն գնացի, անմիջապես ինքս էլ պատրաստեցի: Եվ վերջերս, ինձ համար հայտնաբերեցի դրա «շիկահեր» տարբերակը: Սա բրաունիի ավելի քիչ հայտնի «զարմիկն» է:

Սալորով շոկոլադե կարկանդակի բաղադրատոմսը պատահաբար եմ ստացել: Ես հրավիրված էի ընկերուհուս ծննդյան օրվա տոնակատարությանը: Այնտեղ հյուրասիրեցին աստվածային տնական կարկանդակով: Հաջորդ երեկո ես կրկին խոհանոցում թխում էի դուր եկած խմորեղենի նոր տարբերակը: Շիկահեր կարկանդակի ամենակարևոր բաղադրիչը սպիտակ շոկոլադն է: Կարկանդակը խոնավ է, գեղեցիկ փխրուն խմորով և նուշի համով:

Սալորով եթերային կարկանդակը զարմանալի համ ունի: Այն ունի բարձր կալորիականություն, բայց երբեմն կարող եք ձեզ թույլ տալ մի քանի կտոր այս հիանալի շոկոլադե նրբությունից:

Սալորով շոկոլադե կարկանդակ

Սալորով շոկոլադե կարկանդակ. Բաղադրությունը

_Սպիտակ շոկոլադ 150 գ

_Կարագ 15 գ

_Ձու 2 հատ

_Շաքարավազ 80 գ

_Ցորենի ալյուր 215 գ

_Փխրեցուցիչ 0.5 թեյի գդալ

_Կրեմ 70 մլ

_Կաթ 70 մլ

_Նուշ 100 գ

_Մարցիպան 50 գ

_Սալոր 350 գ

_Վանիլի  էքստրակտ 3 թեյի գդալ

_Աղ 1 պտղունց

Սալորով շոկոլադե կարկանդակ

Սալորով շոկոլադե կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը

_100 գ շոկոլադը կարագի հետ միասին հալեցնում են ջրային բաղնիքում: Կտրտեք մնացած շոկոլադը, սալորը նույնպես մանր կտրատեք:

_Խառնել ալյուրը, փխրեցուցիչը և աղը: Առանձին ամանի մեջ` սերուցքը և կաթը: Հարել ձվերը և շաքարավազը մինչև կրեմանման զանգված ստացվի:

_Ալյուրի մեջ ավելացնել կաթի և ձվի խառնուրդները, լցնել հովացած շոկոլադը և վանիլի քաղվածք, հարել մինչև համասեռ զանգված ստացվի:

_Խմորի մեջ լցնել մանրացված նուշն ու շոկոլադը: Մանրացնել մարցիպանը և նույնպես ավելացնել ամանի մեջ: Սալորի վրա ցանել 1 ճաշի գդալ ալյուրը և խառնել խմորի մեջ:

_Յուղաթուղթը փռել ջեռոցի տապակի վրա, լցնել խմորը, հավասարաչափ տարածել:

_Թխել 170 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 45 րոպե: Երբ կարկանդակը կարմրի, այն ծածկել յուղաթղթի շերտով:

Պատրաստ լինելը ստուգել փայտե չոփիկով: Կարկանդակը չափազանց երկար մի թողեք ջեռոցում, այն չպետք է շատ չոր լինի:

Պատրաստի կարկանդակը զգուշորեն հանել ձևամանից և թող մետաղացանցի վրա, մինչև այն ամբողջովին սառչի:

Սալորով շոկոլադե կարկանդակ

Սալորով շոկոլադե կարկանդակը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Սալորով բիսկվիտ․ Նրբահամ և փափուկ բիսկվիթ պատրաստելու բաղադրատոմս

Խնդրում ենք Գնահատեք