Սիննաբոն բուլկիներ դարչինով

Սիննաբոն բուլկիներ դարչինով ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Այսօր առաջարկում ենք պատրաստել Սիննաբոն բուլկիներ դարչինով, որոնք անչափ համեղ ու փխրուն են: Դրանք ուղղակի կհալվեն ձեր բերանում:

Քաղցր գլանափաթեթները պատրաստվում են դրոժով խմորից: Որպես լցոն, կարող եք օգտագործել կաթնաշոռ, հատապտուղներ և ընկույզներ:

Այս ամենը լրացնում է սերուցքային պանրով գլազուրը: Ֆիլադելֆիա պանիրն իդեալական է, բայց կարող եք վերցնել նաև ավելի թանկ կաթնաշոռային պանիր:

Սիննաբոն բուլկիներ դարչինով

Սիննաբոն բուլկիներ դարչինով. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

_Կաթ 250 մլ

_Ձու 2 հատ

_Կարագ 220 գ

_Ցորենի ալյուր 520-600 գ

_Շաքար 100 գ

_Խմորիչ 7 գ

_Շագանակագույն շաքար 200 գ

_Դարչին 3 ճաշի գդալ

_Կաթնաշոռ 110 գ

_Շաքարի փոշի 180 գ

_Վանիլային էքստրակտ 0.5 թեյի գդալ

_Աղ, 0.5 թեյի գդալ

Սիննաբոն բուլկիներ դարչինով

Սիննաբոն բուլկիներ դարչինով. Պատրաստման եղանակը

_Լցնել խմորիչը մի փոքր տաքացրած կաթի մեջ, բայց խառնել պետք չէ: Ավելացնել 75 գ փափկացրած կարագ, շաքար, ձու, 0.5 թեյի գդալ աղ և կաթ, լավ խառնել:

_Լցնել մաղած ալյուրը և հունցել խմորը 10 րոպե: Այնուհետև վրան ցանել արևածաղկի ձեթ, ծածկել կպչուն թաղանթով և 30 րոպե դնել տաք տեղում: Խմորիչով խմորը գրտնակել 45 x 55 սմ ուղղանկյունի մեջ: Շերտի վրա քսեք 75 գ կարագ:

_Խառնել շագանակագույն շաքարը դարչինով, հավասարապես շաղ տալ խմորի վրա այդ խառնուրդը:

_Խմորը ոլորել 45 սմ երկարությամբ: Կտրել սուր դանակով 12 մասի: Քառակուսի ձևամանի վրա կարագ քսել, կտրատած գլանիկները շարել մեջը և ծածկել սննդային թաղանթով: Թողնել 45 րոպե, որպեսզի դրանք լավ ուռչեն:

_Դարչինով բուլկիները թխել մինչև 200 աստիճանի տաքացված ջեռոցում` 15 րոպե:

_Այդ ընթացքում մինչև փրփրուն զանգվածի աստիճան հարել պանիրը, շաքարի փոշին, վանիլային էքստրակտը, մի պտղունց աղ և 55 գ կարագ:

Հանել թխված բուլկիները ջեռոցից, իսկ 15 ​​րոպե անց ծածկել գլազուրով:

Սիննաբոն բուլկիներ դարչինով

Սիննաբոն բուլկիները դարչինով պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Կրաֆին Սիննաբոն ԿՈՒԼԻՉ ․ Բոլորը մեկում Համեղ, Պարզ և Տոնական

Խնդրում ենք Գնահատեք