Սմբուկի մարինադ 1 օրում. Այնքան համեղ, որ մատները հետը կուտեք: Այս մարինադից երբեք չեք հոգնի, անհնար է պատկերացնել բուրավետ, հյութալի, համեղ սմբուկով ավելի լավ նախուտեստ: Բաղադրատոմսը պարզ է ու չափազանց հեշտ է պատրաստվում:
Շատ համեղ, նուրբ, անուշաբույր ուտեստ, բոլոր բաղադրիչները հիանալի կերպով համակցված են և լրացնում են միմյանց:
Содержание
Սմբուկի մարինադ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Սմբուկ 5 հատ
- Քաղցր պղպեղ 2 հատ
- Սխտոր 3-6 մեխակ
- Բուսական յուղ տապակման համար
Մարինադ
- Ջուր 500 մլ
- Աղ 1 ճաշի գդալ
- Շաքար 3 ճաշի գդալ
- Քացախ 9% 3 ճաշի գդալ
- Բուսական յուղ 2 ճաշի գդալ
- Սև պղպեղ 10 հատիկ
- Բուրավետ պղպեղ 5 հատիկ
- Դափնու տերև 2 հատ:
Սմբուկի մարինադ. Պատրաստման եղանակը
- Վերցնել սմբուկները, մաքրել կեղևը և կտրատել առնվազն 1 սմ հաստությամբ շերտեր, լցնել ամանի մեջ:
- Մի փոքր բուսայուղ լցնել տապակի մեջ, տաքացնել, և դրա մեջ սմբուկները տապակել երկու կողմերից մինչև ոսկեգույն դառնա:
- Պատրաստել մարինադը: Դրա համար, ջուրը լցնել մեծ ամանի մեջ, ավելացնել աղ և շաքար, ավելացնել սև պղպեղ, համեմունք, մի քանի դափնու տերև և լցնել բուսական յուղի մեջ: Ամանը դնել վառարանի վրա:
- Քաղցր պղպեղը կտրել միջին չափի կտորներով: Հենց մարինադը եռա, դրա մեջ լցնել քացախը: Պղպեղը լցնել մարինադի մեջ և 2-3 րոպե եփել:
- Սխտորը մանր կտրատել:
- Այժմ ժամանակն է հավաքել ուտեստը: Սմբուկները, պղպեղը, սխտորը շերտերով դասավորել տարայի մեջ, ապա կրկնել նույն հաջորդականությամբ, մինչև բոլոր պատրաստված մթերքները վերջանան: Վրան լցնել մի փոքր սառած մարինադ:
- Այժմ պատրաստի մարինադը մեկ օրով թողնել սառնարանում: Դրանից հետո կարող եք մատուցել:
Սմբուկի մարինադը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Շատ շքեղ Լցոնած ՍՄԲՈՒԿ Հավի Կրծքամսով ․ Սմբուկով Ռուլետ