Սմբուկով աղցան. Հոյակապ համով, ախորժելի նախուտեստ

Սմբուկով աղցան. ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Սմբուկով աղցան. Հոյակապ համով, ախորժելի նախուտեստ

Պատրաստեք արագ, համեղ, բոլոր ժամանակների իմ ամենասիրելի աղցաններից մեկը: Կարծում եմ, որ այն առանձնահատուկ կդառնա նաև ձեզ համար: Չնայած այն բանին, որ դրա մեջ միս չկա, աղցանը շատ հագեցնող է ստացվում, ամուսինս էլ է այն սիրում:

Իմ բոլոր հյուրերը գիտեն, որ այս աղցանն անպայման սեղանի վրա կլինի, այն դարձել է իմ այցեքարտը: Ես ձեզ հետ կիսում եմ սմբուկով պատրաստված այս հիանալի աղցանի բաղադրատոմսը:

Սմբուկով աղցան.

Սմբուկով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Սմբուկ 1 հատ
  • Լոլիկ 2 հատ
  • Խաշած ձու 2 հատ
  • Սոխ 1 հատ
  • Մայոնեզ, աղ

Մարինադի համար

  • Քացախ 2 ճաշի գդալ
  • Աղ 0,5 թեյի գդալ
  • Շաքար 1 թեյի գդալ
  • Եռացող ջուր

Սմբուկով ​​աղցան

Սմբուկով աղցան. Պատրաստման եղանակը

  1. Մաքրած սմբուկները կտրել շերտերով: Սոխը կիսաօղակներով կտրել և մարինացնել:
  2. Մարինադի համար 1 թեյի գդալ շաքար ավելացնել սոխի ամանի մեջ, մի պտղունց աղ, 2 ճաշի գդալ քացախ, լցնել մի քիչ եռման ջուր: Թողնել այդպես 1 րոպե:
  3. Խորհուրդ Սմբուկի դառնությունը վերացնելու համար աղ ավելացնել և խառնել, թողնել 15 րոպե: Դրանք պետք է հետո լվանալ հոսող ջրի տակ:
  4. Նախապես տաքացրած թավայի մեջ լցնել բուսական յուղը և տապակել սմբուկները 7 րոպե՝ միջին կրակի վրա:
  5. Դրանից հետո սմբուկը դնել թղթե սրբիչի վրա, որպեսզի ավելորդ յուղը ներծծվի, թողնել որ ամբողջովին սառչի:
  6. Լոլիկը կտրել փոքր խորանարդներով, լցնել խորը տարայի մեջ, խաշած ձվերը խորանարդներով կտրել և ավելացնել լոլիկին:
  7. Մարինացված սոխը քամել և ավելացնել տարայի մեջ, այնուհետև վրան լցնել սմբուկն ու մայոնեզը:
  8. Խառնել և ավելացնել մի քիչ աղ:

Սմբուկով աղցան.

Սմբուկի համը սունկ է հիշեցնում լինի: Եթե ​​հյուրերը փորձեն այս աղցանը, նրանք չեն գուշակի, թե ինչ եք պատրաստել:

Սմբուկով աղցանը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Սմբուկով ուտեստ

Խնդրում ենք Գնահատեք