Սնկով աղցան. Համեղ, նուրբ, թեթև նախուտեստ: Ամանորին աղցանները երբեք շատ չեն լինում: Յուրաքանչյուր տնային տնտեսուհի ցանկանում է նոր բան պատրաստել, համեղ ուտեստներ պատրաստել և հաճույք պատճառել իր ընտանիքին և ընկերներին: Այս աղցանի բոլոր բաղադրիչները հիանալի կերպով համակցվում և ներդաշնակ են միմյանց հետ:
Սնկով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Շամպինիոն 300 գ
- 1 սոխ
- 1 գազար
- Բուսական յուղ
- Կարմիր պղպեղ.
- Սև պղպեղ
- Աղ
- Պապրիկա
- Ձու 3 հատ
- Թթու վարունգ 3-4 հատ
- Հավի կրծքամիս 1 հատ
- Պահածոյացված եգիպտացորեն 100 գ
- Մայոնեզ 2-3 ճաշի գդալ
Սնկով աղցան. Պատրաստման եղանակը
- Սունկը կտրել հարմար կտորներով, կտրատել սոխը միջին խորանարդներով, գազարը կտրել շերտերով:
- Սունկը լցնել տաք չոր տապակի մեջ, տապակել մինչև հյութի գոլորշիացումը: Այդ ժամանակ լցնել բուսական յուղ, ավելացնել կարմիր պղպեղ, սև պղպեղ, աղ անել:
- Դրանից հետո վրան ավելացնել սոխը և տապակել, երբեմն խառնելով: Հետո, լցնել գազարը և տապակել մինչև այն փափկի:
- Խաշած ձվերը կտրել խորանարդներով, թթու վարունգը կտրել շերտերով: Տապակած սոխը և գազարը լցնել թղթե սրբիչի վրա և թող ամբողջովին սառը:
- Հետո նախապես խաշած հավի կրծքամիսը կտրել խորանարդներով:
- Պատրաստի բոլոր մթերքները լցնել խորը ամանի մեջ, ավելացնել եգիպտացորենը և մանրակրկիտ խառնել ամեն ինչ: Վերջում ավելացնել մայոնեզ:
Սնկով աղցանը պատրաստ է: Ամանորի սեղանի հիանալի բաղադրատոմս, այն կդառնա նրա իրական զարդը: Անպայման պատրաստեք, բոլորը կգնահատեն այն:
Տեսանյութ
Հավի մսով և սնկով համեղ ժուլիեն