Սուպեր պաղպաղակ շոկոլադով. Անչափ համեղ աղանդեր, որի հարուստ, հյութալի և պայծառ համը ձեզ կպարգևի անհավանական հաճույք:
Շոգ եղանակին դուք ավելի լավ փրկություն չեք գտնի, քան համեղ, շոկոլադե պաղպաղակը: Պատրաստումը պարզ է և հեշտ:
Содержание
Սուպեր պաղպաղակ շոկոլադով. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Փոշի կաթ — 1 բաժակ (240 մլ)
- Ջուր 3 / 4 բաժակ
- Խտացրած կաթ 1 / 3 բաժակ
- Ջուր 2-3 ճաշի գդալ
- Վանիլային էքստրակտ 1 / 2 թեյի գդալ
- Եգիպտացորենի օսլա 2 ճաշի գդալ
Գլազուրի համար.
- Կաթնային շոկոլադ 200 գ
- Աղացած գետնանուշ 1 ճաշի գդալ
Սուպեր պաղպաղակ շոկոլադով. Պատրաստման եղանակը
- Կաթի փոշին լցնել կաթսայի մեջ, լցնել ջուրը, խառնել, որպեսզի կաթն ամբողջությամբ լուծվի:
- Այնուհետև ավելացնել խտացրած կաթը, խառնել, ջրի մեջ եգիպտացորենի օսլան բացել (2-3 ճաշի գդալ) և ավելացնել մնացած բաղադրիչներին՝ աստիճանաբար լցնելով:
- Երբ զանգվածը մի փոքր թանձրանա, հանել կրակից:
- Լցնել խառնուրդն ուրիշ ամանի մեջ, թող սառչի, ապա լցնել պաղպաղակի ձևամանների մեջ: Վերևից ծածկել փայլաթիթեղի թերթով, կենտրոնում կտրվածք անել և մեջը խրել փայտե ձողիկներ:
- Պատրասստի պաղպաղակը սառնարանում դնել առնվազն 8 ժամ՝ ամբողջական կայունացման համար:
- Այժմ պատրաստել գլազուրը. Դրա համար պետք է շոկոլադը հալեցնել ջրային բաղնիքի վրա, այնուհետև թող սառչի, խառնել աղացած գետնանուշ և դրա մեջ թաթախել սառած պաղպաղակը:
- Մի քանի ժամ թողեք սառնարանում, մինչև ամբողջովին սառչի ու ամրանա:
Սուպեր պաղպաղակը շոկոլադով պատրաստ է: Շոկոլադի հարուստ համը, և նուրբ միջուկը ներսում, ուղղակի աներևակայելի համեղ է: Վստահ ենք, որ ձեզ դուր կգա այս պաղպաղակը:
Բարի ախորժակ: