Ներկայացնում ենք ձեզ համեղ սուֆլեով աղանդերի բաղադրատոմս: Թխվածքաբլիթները վաղուց դարձել են ծանոթ նրբություն, որը պատրաստվում է հաշված րոպեների ընթացքում: Սպիտակ շոկոլադով աղանդերն անպայման կհամապատասխանի ձեր ճաշակին:
Սուֆլեով աղանդեր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Թխվածքաբլիթներ 359 գր
_Կարագ 120 գր
_Շաքար 70 գր
_Եգիպտացորենի օսլա 60 գր
_Կաթ 400 մլ
_Սերուցք 200 մլ
_Դեղնուց 1 հատ
_Վանիլին՝ ըստ ճաշակի
_Սպիտակ շոկոլադ 50 գր
Սուֆլեով աղանդեր. Պատրաստման եղանակը
_Կարագը հալեցնել: Թխվածքաբլիթները մանրացնել բլենդերով:
_Լցնել կարագը փշրանքների մեջ և խառնել:
_Վերցնել բացվող օղակը և ծածկել յուղաթղթով:
_Փշրանքների մի մասը տարածել կաղապարի մեջ, սեղմել և դնել սառնարանը 30-60 րոպե:
_Շաքարավազը խառնել օսլայի և դեղնուցի հետ, խառնել հարիչով և լցնել կաթը: Հարել այնպես, որ համասեռ լինի: Եփել մինչև թանձրանա և թողնել սառի:
_Կրեմը թխվածքաբլիթի վրա լցնել կաղապարի մեջ, հարթեցնել և վրան շաղ տալ մնացած փշրանքները:
_Ցանել քերած սպիտակ շոկոլադը կամ լցնել հալված շոկոլադ:
_Աղանդերը դնել սառնարանը 1 — 2 ժամ:
_Հեռացնել ձևամանը և մատուցել սեղանին:
Աղանդերը ստացվում է շատ քնքուշ ու եթերային: Եթե ձեզ դուր է գալիս շոկոլադի համը, ապա սերուցքին ավելացրեք միայն բարձրորակ և կակաո կամ ցանեք քերած սև շոկոլադ:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Տորթ առանց ջեռոցի Չիզքեյք