Վարունգով և կաթնաշոռով աղցան. Նրբահամ նախուտեստ
Ես կախվածություն ունեմ այս նախուտեստից, պատրաստում եմ այն բոլոր տոների համար և հենց այնպես, երբ համեղ բան եմ ուզում:
Վարունգի, կանաչիների, կաթնաշոռի և խեցգետնի ձողիկների լցոնով թարմացնող նախուտեստ: Կատարյալ է՝ որպես գեղեցիկ կերակուր տոնական սեղանի համար:
Содержание
Վարունգով և կաթնաշոռով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Վարունգ 3 հատ
- Ծովախեցգետնի ձողիկներ 200 գ
- Կաթնաշոռային պանիր 140 գ
- Սոյայի սոուս
Վարունգով և կաթնաշոռով աղցան. Պատրաստման եղանակը
- Ձեզ հարկավոր է երկար վարունգ վերցնել, որպեսզի ստանաք գեղեցիկ շերտեր, որոնք կարելի է պատրաստել բանջարեղեն մաքրելու հարմարանքով:
- Խեցգետնի ձողիկները մանր կտրատել և խառնել կաթնաշոռային պանրի և մանր կտրատած սամիթի հետ: Կանաչիները կարող եք ընտրել ձեր ճաշակով:
- Մի քանի շերտ (4 կտոր) վարունգ դնել իրար կողքի, լցնել խճողակը և ոլորած գլանափաթեթը կտրեք մասերի:
- Ռուլետները շարել մատուցման ամանի վրա, դնել սառնարանում՝ նախուտեստը սառեցնելու համար: 30 — 40 րոպեն բավարար կլինի, աղցանը մատուցեք սոյայի սոուսով:
Ցանկության դեպքում խեցգետնի ձողիկներին և պանրին ավելացնել խաշած բրինձ կամ ձու: Այսպես նախուտեստը ավելի հագեցնող է ստացվում:
Վարունգով և կաթնաշոռով աղցանը պատրաստ է: Այսպիսի ռուլետները թարմացնող ուտեստ են ցանկացած սեղանի համար:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Հավի կրծքամսով աղցան