Վարունգով և կաթնաշոռով աղցան. Նրբահամ նախուտեստ

Վարունգով և կաթնաշոռով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Վարունգով և կաթնաշոռով աղցան. Նրբահամ նախուտեստ

Ես կախվածություն ունեմ այս նախուտեստից, պատրաստում եմ այն բոլոր տոների համար և հենց այնպես, երբ համեղ բան եմ ուզում:

Վարունգի, կանաչիների, կաթնաշոռի և խեցգետնի ձողիկների լցոնով թարմացնող նախուտեստ: Կատարյալ է՝ որպես գեղեցիկ կերակուր տոնական սեղանի համար:

Վարունգով և կաթնաշոռով աղցան

Վարունգով և կաթնաշոռով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Վարունգ 3 հատ
  • Ծովախեցգետնի ձողիկներ 200 գ
  • Կաթնաշոռային պանիր 140 գ
  • Սոյայի սոուս

Վարունգով և կաթնաշոռով աղցան

Վարունգով և կաթնաշոռով աղցան

Վարունգով և կաթնաշոռով աղցան. Պատրաստման եղանակը

  1. Ձեզ հարկավոր է երկար վարունգ վերցնել, որպեսզի ստանաք գեղեցիկ շերտեր, որոնք կարելի է պատրաստել բանջարեղեն մաքրելու հարմարանքով:
  2. Խեցգետնի ձողիկները մանր կտրատել և խառնել կաթնաշոռային պանրի և մանր կտրատած սամիթի հետ: Կանաչիները կարող եք ընտրել ձեր ճաշակով:
  3. Մի քանի շերտ (4 կտոր) վարունգ դնել իրար կողքի, լցնել խճողակը և ոլորած գլանափաթեթը կտրեք մասերի:
  4. Ռուլետները շարել մատուցման ամանի վրա, դնել սառնարանում՝ նախուտեստը սառեցնելու համար: 30 — 40 րոպեն բավարար կլինի, աղցանը մատուցեք սոյայի սոուսով:

Վարունգով և կաթնաշոռով աղցան

Վարունգով և կաթնաշոռով աղցան

Ցանկության դեպքում խեցգետնի ձողիկներին և պանրին ավելացնել խաշած բրինձ կամ ձու: Այսպես նախուտեստը ավելի հագեցնող է ստացվում:

Վարունգով և կաթնաշոռով աղցանը պատրաստ է: Այսպիսի ռուլետները թարմացնող ուտեստ են ցանկացած սեղանի համար:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Հավի կրծքամսով աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք