Վարսակով տորթ. Առողջ ու նուրբ, շոկոլադե աղանդեր

Վարսակով տորթ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Վարսակով տորթն այն աղանդերներից է, որոնց համար պետք չեն ալյուր կամ ավելորդ շաքար: Ավելին, այն շատ մատչելի է:

Աղանդերի համար պետք չէ թխել շերտերը, նույնիսկ պետք չէ նախապես եփել վարսակի փաթիլները։ Պարզապես մի քիչ տապակեք չոր տապակի մեջ՝ ավելի պայծառ համ ստանալու համար:

Ջեռոցը նույնպես պետք չէ. տորթը «պատրաստվում» է սառնարանում։ Հետևաբար, շատ կարևոր է բարձր յուղայնությամբ կաթ վերցնել: Եթե ​​կոկոսի կաթ չունեք, սովորական սերուցքը նույնպես հարմար կլինի։

 

Վարսակով տորթ

Վարսակով տորթ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

_Վարսակի փաթիլներ 300 գ

_Մուգ շոկոլադ 180 գ

_Կոկոսի կաթ կամ սերուցք 400 մլ

Վարսակով տորթ

Վարսակով տորթ. Պատրաստման եղանակը

_Չոր տապակն առանց ձեթի տաքացնել և մեջը լցնել վարսակի փաթիլները։ Տապակել մինչև թեթևակի կարմրեն՝ անընդհատ խառնելով (մոտ 3 րոպե):

_Կաթսայի մեջ լցնել կոկոսի կաթը (առնվազն 11% յուղայնության): Շոկոլադը հալեցնել կաթի մեջ մինչև համասեռ զանգված ստացվի:

_Վարսակի փաթիլների վրա լցնել տաք շոկոլադի և կոկոսի կաթի խառնուրդը և մանրակրկիտ խառնել։

_Ջեռոցի տապակի վրա լցնել վարսակի փաթիլների և շոկոլադի խառնուրդը: Թեթևակի հարվածեք այն սեղանին՝ աղանդերը հարթեցնելու համար:

_Ձևամանը թողնել սառնարանում ամբողջ գիշեր, մինչև ամբողջովին պնդանա։ Սովորաբար 4 ժամը բավական է։

Վարսակով տորթ

Վարսակով տորթը պատրաստ է:

Այս աղանդերի ամենալավ կողմն այն է, որ բավական է երեկոյան 5 րոպե տրամադրել, և աղանդերը պատրաստ կլինի առավոտյան սուրճի համար: Եթե ​​կակաոյի բարձր պարունակությամբ շոկոլադ վերցնեք, ապա ավելի առողջարար կլինի։

Եվս մի փոքրիկ հուշում. ավելացրեք ձեր սիրած ընկույզը վարսակով տորթին: Սա էլ ավելի համեղ կդարձնի։

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք