Տավարի լեզվով աղցան. Արևելյան համեղ խոհանոցից
Արևելյան խոհանոցն իհարկե, հաճելի է: Հագեցնող, համային տեսականիով հարուստ և տեսքով պայծառ: Այն իրականում անսահման բազմազանություն ունի, համեմունքների ու մթերքների ունիվերսալությունը հնարավորություն է տալիս միշտ նորություն ու թարմություն մտցնելու համար: Ճիշտն ասած, մի ողջ կյանք չի բավարարի բոլոր տարբերակները համտեսելու համար, այնպես որ ամեն անգամ կարող ենք որևէ նոր բան փորձարկել: Ես այսօր առաջարկում եմ այս բաղադրատոմսը:
Տավարի լեզվով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Տավարի լեզու 1 հատ
- Սխտոր 2 պճեղ
- Ընկույզ 50 գ
- Վարունգ 1 հատ
- Համեմ ըստ ճաշակի
- Մայոնեզ 1 ճաշի գդալ
- Աղ` ըստ ճաշակի
- Պղպեղի խառնուրդ` ըստ ճաշակի
Տավարի լեզվով աղցան. Պատրաստման եղանակը
- Եփել տավարի լեզուն աղ արած ջրի մեջ: Սա կտևի մոտ մեկ ժամ: Դրանից հետո մի փոքր սառեցնել և մաշկը հանել դրա վրայից:
- Լեզվի միսը կտրել փոքր կտորներով, լցնել աղցանի ամանի մեջ:
- Ընկույզը և մաքրած սխտորը լցնել բլենդերի մեջ: Լավ մանրացնել, փշրանքների նման: Համոզվեք, որ բաղադրիչները հավասարաչափ մանրացված են:
- Վարունգը կտրել փոքր խորանարդներով: Ընկույզը սխտորով և վարունգը լցնել լեզվի վրա, համեմել ամբողջը մայոնեզով:
- Ավելացնել աղը, պղպեղը և մմանրացված համեմունքները: Ի դեպ, կարող եք ընտրել ցանկացած այլ կանաչի:
- Հիմնականում, այս պահին արդեն աղցանը պատրաստ է մատուցելու: Բայց խորհուրդ ենք տալիս այն դնել սառնարանն առնվազն մեկ ժամով: Սա թույլ կտա, որ ուտեստը լավ ներծծվի:
Տավարի լեզվով աղցանը տոնական ուտեստ է: Իհարկե, ես չեմ կարող ինձ թույլ տալ ամեն օր լեզու պատրաստել: Բայց երբ պատրաստում եմ այս նախուտեստը, հյուրերը չեն դադարում ինձ գովել: Հիմնական խնդիրն այն բավականաչափ շատ պատրաստելն է, որպեսզի բոլորին բավականացնի: Մեր բերած բաղադրիչները բավարար են 2 բաժնի համար:
Տավարի լեզվով աղցանը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Կարմիր աղցան