Տավարի լեզվով աղցան. Արևելյան համեղ խոհանոցից

Տավարի լեզվով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Տավարի լեզվով աղցան. Արևելյան համեղ խոհանոցից

Արևելյան խոհանոցն իհարկե, հաճելի է: Հագեցնող, համային տեսականիով հարուստ և տեսքով պայծառ: Այն իրականում անսահման բազմազանություն ունի, համեմունքների ու մթերքների ունիվերսալությունը հնարավորություն է տալիս միշտ նորություն ու թարմություն մտցնելու համար: Ճիշտն ասած, մի ողջ կյանք չի բավարարի բոլոր տարբերակները համտեսելու համար, այնպես որ ամեն անգամ կարող ենք որևէ նոր բան փորձարկել: Ես այսօր առաջարկում եմ այս բաղադրատոմսը:

Տավարի լեզվով աղցան

Տավարի լեզվով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Տավարի լեզու 1 հատ
  • Սխտոր 2 պճեղ
  • Ընկույզ 50 գ
  • Վարունգ 1 հատ
  • Համեմ ըստ ճաշակի
  • Մայոնեզ 1 ճաշի գդալ
  • Աղ` ըստ ճաշակի
  • Պղպեղի խառնուրդ` ըստ ճաշակի

Տավարի լեզվով աղցան

Տավարի լեզվով աղցան

Տավարի լեզվով աղցան. Պատրաստման եղանակը

  1. Եփել տավարի լեզուն աղ արած ջրի մեջ: Սա կտևի մոտ մեկ ժամ: Դրանից հետո մի փոքր սառեցնել և մաշկը հանել դրա վրայից:
  2. Լեզվի միսը կտրել փոքր կտորներով, լցնել աղցանի ամանի մեջ:
  3. Ընկույզը և մաքրած սխտորը լցնել բլենդերի մեջ: Լավ մանրացնել, փշրանքների նման: Համոզվեք, որ բաղադրիչները հավասարաչափ մանրացված են:
  4. Վարունգը կտրել փոքր խորանարդներով: Ընկույզը սխտորով և վարունգը լցնել լեզվի վրա, համեմել ամբողջը մայոնեզով:
  5. Ավելացնել աղը, պղպեղը և մմանրացված համեմունքները: Ի դեպ, կարող եք ընտրել ցանկացած այլ կանաչի:
  6. Հիմնականում, այս պահին արդեն աղցանը պատրաստ է մատուցելու: Բայց խորհուրդ ենք տալիս այն դնել սառնարանն առնվազն մեկ ժամով: Սա թույլ կտա, որ ուտեստը լավ ներծծվի:

Տավարի լեզվով աղցան

Տավարի լեզվով աղցանը տոնական ուտեստ է: Իհարկե, ես չեմ կարող ինձ թույլ տալ ամեն օր լեզու պատրաստել: Բայց երբ պատրաստում եմ այս նախուտեստը, հյուրերը չեն դադարում ինձ գովել: Հիմնական խնդիրն այն բավականաչափ շատ պատրաստելն է, որպեսզի բոլորին բավականացնի: Մեր բերած բաղադրիչները բավարար են 2 բաժնի համար:

Տավարի լեզվով աղցանը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Կարմիր աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք