Տնական բիսկվիթ. Այս թեթև և համեղ թխուկը աներևակայելի փափուկ է, փարթամ, ունի նուրբ փրփրուն կառուցվածք և պարզապես անհնար է դրա փոխարեն գնել խանութում վաճառվող որևէ բիսկվիթ:
Նման դեսերտը պատրաստվում է շատ արագ և առանց մեծ ջանքերի, և արդյունքում կստանաք զարմանալիորեն անուշահոտ խմորեղեն: Իհարկե, բիսկվիթը քմահաճ թխվածք է, բայց ըստ այս բաղադրատոմսի, ամեն ինչ հրաշալի կստացվի: Էժան է, համեղ և բոլորին դուր կգա: Պատրաստեք և վայելեք:
Տնական բիսկվիթ. Բաղադրությունը
_ձու — 3 հատ
_շաքար — 150 գ
_անհոտ բուսական յուղ — 100 մլ
_կաթ — 125 մլ
_փխրեցուցիչ — 0.5 թեյի գդալ
_վանիլային շաքար — 1 թեյի գդալ
_ալյուր — 250 գ
Տնական բիսկվիթ. Պատրաստման եղանակը
_ Մենք վերցնում ենք խոր աման և դրա մեջ կոտրում հավի ձվերը (շատ լավ է օգտագործել տնականը), ավելացնել վանիլային շաքար, շաքար և 3 րոպե հարել հարիչով բարձր արագությամբ:
_ Դրանից հետո կաթը լցնել ձվի զանգվածի մեջ և կրկին հարել:
_ Այժմ ավելացրեք խմորի փխրեցուցիչը, ալյուրը, բուսական յուղը և հարել մինչև միատարր զանգված դառնա:
_ Ձևամանը ծածկել յուղաթղթով և մեջը լցնել բիսկվիթի խմորը:
_ Խմորով ձևամանը պետք է դնել նախապես տաքացված ջեռոցի մեջ և թողնել, որ թխվի 30 րոպեի ընթացքում: Պատրաստի բիսկվիթը հանել ջեռոցից, զգուշորեն շրջել և հեռացնել յուղաթուղթը և կրկին շրջել:
_ Թխվածքաբլիթը ինքնին շատ համեղ է, բայց եթե այն կտրեք շերտերով և արանքներում քսեք կրեմով կամ ջեմ: Այս տարբերակով այն ընդհանրապես հեքիաթային կլինի:
Տնական բիսկվիթը պատրաստ է: Թխեք սիրով և լավ տրամադրությամբ:
Ի վերջո, հիանալի է, երբ տան մեջ կա տնական խմորեղենի բույր:
Բիսկվիտի հրաշալի տարբերակներ են նաև․