Տնական բիսկվիթ. Պատրաստենք պարզ, համեղ ու արագ թխվող խմորեղեն

Տնական բիսկվիթ ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Տնական բիսկվիթ. Այս թեթև և համեղ թխուկը աներևակայելի փափուկ է, փարթամ, ունի նուրբ փրփրուն կառուցվածք և պարզապես անհնար է դրա փոխարեն գնել խանութում վաճառվող որևէ բիսկվիթ:

Նման դեսերտը պատրաստվում է շատ արագ և առանց մեծ ջանքերի, և արդյունքում կստանաք զարմանալիորեն անուշահոտ խմորեղեն: Իհարկե, բիսկվիթը քմահաճ թխվածք է, բայց ըստ այս բաղադրատոմսի, ամեն ինչ հրաշալի կստացվի: Էժան է, համեղ և բոլորին դուր կգա: Պատրաստեք և վայելեք:

Տնական բիսկվիթ

Տնական բիսկվիթ. Բաղադրությունը

_ձու — 3 հատ

_շաքար — 150 գ

_անհոտ բուսական յուղ — 100 մլ

_կաթ — 125 մլ

_փխրեցուցիչ — 0.5 թեյի գդալ

_վանիլային շաքար — 1 թեյի գդալ

_ալյուր — 250 գ

Տնական բիսկվիթ

Տնական բիսկվիթ. Պատրաստման եղանակը

_ Մենք վերցնում ենք խոր աման և դրա մեջ կոտրում հավի ձվերը (շատ լավ է օգտագործել տնականը), ավելացնել վանիլային շաքար, շաքար և 3 րոպե հարել հարիչով բարձր արագությամբ:

_ Դրանից հետո կաթը լցնել ձվի զանգվածի մեջ և կրկին հարել:

_ Այժմ ավելացրեք խմորի փխրեցուցիչը, ալյուրը, բուսական յուղը և հարել մինչև միատարր զանգված դառնա:

_ Ձևամանը ծածկել յուղաթղթով և մեջը լցնել բիսկվիթի խմորը:

_ Խմորով ձևամանը պետք է դնել նախապես տաքացված ջեռոցի մեջ և թողնել, որ թխվի 30 րոպեի ընթացքում: Պատրաստի բիսկվիթը հանել ջեռոցից, զգուշորեն շրջել և հեռացնել յուղաթուղթը և կրկին շրջել:

_ Թխվածքաբլիթը ինքնին շատ համեղ է, բայց եթե այն կտրեք շերտերով և արանքներում քսեք կրեմով կամ ջեմ: Այս տարբերակով այն ընդհանրապես հեքիաթային կլինի:

Տնական բիսկվիթը պատրաստ է: Թխեք սիրով և լավ տրամադրությամբ:

Ի վերջո, հիանալի է, երբ տան մեջ կա տնական խմորեղենի բույր:

Բիսկվիտի հրաշալի տարբերակներ են նաև․

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք