Տնական եփած խտացրած կաթ. Ես միշտ պատրաստում եմ այս բաղադրատոմսով

Տնական եփած խտացրած կաթ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Այս բաղադրատոմսով պատրաստված Տնական եփած խտացրած կաթը երբեք չի շաքարակալի և դուք միշտ կունենաք համեղ և թարմ եփած աղանդեր։

Տնական եփած խտացրած կաթ

Տնական եփած խտացրած կաթ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Ջուր 1 բաժակ

_Սոդա 1 թեյի գդալ

_Շաքարավազ 1 կգ

_Քացախ 3 ճաշի գդալ

_Կաթ 3 լ

Տնական եփած խտացրած կաթ

Տնական եփած խտացրած կաթ. Պատրաստման եղանակը

_Խառնել բոլոր բաղադրիչները և լցնել հաստ հատակով կաթսայի մեջ:

_Կրակի վրա դնել, խառնել զանգվածն այնքան, որ շաքարավազն ամբողջությամբ լուծվի։

_Լցնել կաթը և զանգվածը հասցնել եռման աստիճանի։

_Թուլացնել կրակը և եփել մոտ 2 ժամ։

_Երբ զանգվածը սկսի բարձրանալ, պետք է կրակն ուժեղացնել, ապա նվազեցնել, որպեսզի խտացրած կաթը սկսի արագ թանձրանալ։

_Երբ նկատեք, որ զանգվածը սկսում է քլթքլթալ, պետք է վերցնել կրակից։

_Տաք վիճակում լցնել մաքուր տարաների մեջ, փակել կափարիչներով և թողնել սառչի, նոր դնել սառնարանը։

Տնական եփած խտացրած կաթ

Հուշում. ավելի լավ է վերցնել տնական կաթ, եթե չկա, ապա խանութում ընտրեք ամենաորակյալն ու ամենայուղալին: Այս աղանդերը կպահպանվի մինչև 4 ամիս։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Եփովի կրեմ առանց ձվի

Խնդրում ենք Գնահատեք