Տնական լիմոնադ 10 րոպեում. Ամառային սեզոնի հիթ: Սառնարանում միշտ կունենաք թարմացնող, առույգացնող և առողջարար ըմպելիք:
Այն պատրաստվում է բառացիորեն 10 րոպեի ընթացքում: Ոչ մի դժվար հայթայթվող մթերք չի պահանջվում, ամեն ինչ արագ է արվում, պարզ քայլերով և ստացվում է խենթորեն համեղ: Պայծառ գույնով, հարուստ համով և անհավատալի բուրավետ ըմպելիք, որը սիրով կվայելեն թե մեծերը, թե փոքրերը:
Ստացվում է շատ համեղ ու թարմացնող ըմպելիք:
Содержание
Տնական լիմոնադ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Ջուր 2 լիտր
- Կիտրոն 2 հատ
- Նարինջ 2 հատ
- Ցիտրուսային կեղևի քերուկ 2 ճաշի գդալ;
- Անանուխի 10 տերև
- 100-150 գ մեղր, շաքար կամ շաքարի փոխարինող:
Տնական լիմոնադ. Պատրաստման եղանակը քայլ առ քայլ
- Նախ, կիտրոններից և նարինջներից քերել կեղևը, ապա զգուշորեն մաքրել կիտրոններն ու նարինջները, և դրանց հյութը քամել:
- Մի փոքր շաքար ավելացնել կեղևի քերուկին և մանրակրկիտ տրորել ամեն ինչ: Այդ զանգվածը լցնել կաթսայի մեջ, վրան լցնել հյութը, որը քամել եք: Ավելացնել մեղր, թարմ անուշաբույր անանուխ, խառնել:
- Դրանից հետո լցնել ջուրը, մանրակրկիտ խառնել, որպեսզի բոլոր բաղադրիչները լավ համադրվեն: Թողնել մնա կես ժամ, այնուհետև ուշադիր քամել մանր մաղով:
- Պատրաստի լիմոնադը լցնել սափորի մեջ և թողնել սառնարանում, որ սառչի: Սափորի մեջ կարելի է ավելացնել մի քանի շերտ կիտրոն:
Տնական լիմոնադը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ: