Տնական խտացրած կաթ. Նրբահամ և անուշահոտ քաղցրավենիքը իսկն է խմորեղենների համար
Եփած խտացրած կաթի շատ ու շատ երկար բաղադրատոմսեր կան:
Մենք առաջարկում ենք ձեզ այս նրբության շատ պարզ և հեշտ տարբերակը: Մեր առաջարկած բաղադրատոմսի մեծ առավելությունն այն է, որ պատրաստվում է շատ արագ:
Содержание
Տնական խտացրած կաթ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Կաթ 1 լ
- Շաքար 500 գ
- Սոդա մեկ քառորդ թեյի գդալ
Տնական խտացրած կաթ. Պատրաստման եղանակը
- Պետք է վերցնել բավական մեծ կաթսա, նախընտրելի է՝ 3 լիտրանոց, կաթը լցնել դրա մեջ և դնել գազօջախի վրա:
- Ավելացնել շաքարավազ և եփել թույլ կրակի վրա՝ խառնելով:
- Զանգվածի եռալուց հետո ավելացնել սոդա, նվազեցնել կրակը և կաթը եփել 2 ժամ և ևս 40 րոպե:
- Եթե լավ կաթ լինի, ապա մեկ ժամ եփելուց հետո զանգվածը կստանա կարամելի գույն: Կաթնային զանգվածը պարբերաբար խառնել, որպեսզի չայրվի:
- Եփման ժամանակի ավարտին գդալով կաթեցնել խտացրած կաթը ափսեի վրա, եթե այն կայուն է և արագ չի տարածվում, ապա արդեն պատրաստ է:
Խտացրած կաթը լցնել ապակե տարայի մեջ, սառելուց հետո դնել սառնարանը:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Եփովի կրեմ առանց ձվի