Տնական կոնֆետներ նարնջով. Հյութալի վառ մրգերից կարելի է պատրաստել համեղ քաղցրավենիք, որը հիշեցնում է մարմելադ կամ չիր:
Անկախ նրանից, թե որքան են ջանում կոնֆետ արտադրողները, տնական քաղցրավենիքները, այնուամենայնիվ, ավելի համեղ են մնում: Չնայած դրանց չեն ավելացնում ներկանյութեր, կոնսերվանտներ, խտացուցիչներ և այլ ոչ ամբողջությամբ օգտակար հավելումներ։
Հարկ է անմիջապես նշել. շագանակագույն շաքարավազն ավելի հարմար է այս քաղցրության համար, քան սովորական շաքարավազը, և մենք ձեզ խորհուրդ ենք տալիս գտնել հենց այդպիսի բաղադրիչ։ Շագանակագույն շաքարավազն ավելի լավ է կարամելացվում։
Տնական կոնֆետներ նարնջով. Բաղադրիչներ
_Նարինջ 1 կգ
_Շագանակագույն շաքարավազ 400 գ
_Ջուր 100 մլ
Տնական կոնֆետներ նարնջով. Պատրաստման եղանակը
_Նարինջները լավ լվանալ, քանի որ դրանք պետք է օգտագործել կեղևի հետ։ Մոտ 0,5 սմ հաստությամբ օղակներ կտրատել։
_Շաքարավազի մի մասը լցնում ենք խորը տապակի հատակի մեջ, շարում մրգի շերտը, այնուհետև կրկնում ենք շերտերը, վերջինը պետք է լինի շաքարավազ։
_Լցնել ջուրը տապակի մեջ, ծածկել կափարիչով և եփել մարմանդ կրակի վրա 2 ժամ։ Անհրաժեշտության դեպքում էլի մի քիչ ջուր ավելացնել:
Երբ հաջորդ անգամ, երբ երեխան կոնֆետ խնդրի, առաջարկեք նարնջով քաղցրավենիք, դրանք անպայման դուր կգան բոլորին:
Եվ իհարկե, մի մոռացեք պահպանել այս համեղ կոնֆետների պատրաստման եղանակը:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Տնական կոնֆետներ