Տնական մարմելադ. օգտակար քաղցրավենիք, համեղ, բուրավետ և անհավանական համեղ քաղցրավենիք։
Ես դրանք միշտ պատրաստում եմ իմ երեխաների համար, քանի որ նրանք շատ են սիրում տարբեր մրգային համերով կոնֆետներ: Ավելի հաճախ պատրաստում եմ ցիտրուսային համերով, բայց կարող եք մրգերն ընտրել ըստ ձեր ցանկության և սեզոնի:
Եփելիս այնպիսի բուրմունք է տիրում, որ բառերը չեն կարող փոխանցել։ Անպայման փորձեք, հաճույք պատճառեք ձեզ և ձեր երեխաներին:
Տնական մարմելադ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
Նռան հյութով մարմելադ
_Նռան հյութ 250 մլ
_Շաքարավազ 130 գր
_Օսլա 2 ճաշի գդալ
_Կիտրոնաթթու մի պտղունց
_Կարագ 20 գր
Տնական մարմելադ. Պատրաստման եղանակը
_Բաղադրիչների այս չափաքանակով և նույն եղանակով կարող եք պատրաստել մյուս մրգերով:
_Նռան հյութը քամել, լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել շաքարավազը, օսլան և խառնել։
_Դնել կրակի վրա և եփել մինչև թանձրանա։
_Եռալուց հետո ավելացնել մի պտղունց կիտրոնաթթու և լցնել կարագը, եփել մոտ 5 րոպե։
_Լցնել նախապես արևածաղկի ձեթ քսած կաղապարի մեջ, թողնել սառնարանում մի երկու ժամ։
_Այնուհետև կաղապարներից հանել պատրաստի քաղցրավենիքները, կտրատել կտորներով և թաթախել շաքարավազի մեջ։
Այժմ արդեն համեղ ու բացարձակապես անվնաս քաղցրեղենը կարող եք մատուցել ձեր քաղցրակեր բալիկներին:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Տնական կոնֆետներ