Տնական պաղպաղակ. Հիասքանչ, համեղ թարմություն ամառային այս շոգ օրերին

Տնական պաղպաղակ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Տնական պաղպաղակ. Հիասքանչ, համեղ թարմություն ամառային այս շոգ օրերին

Այս համեղ և անուշաբույր պաղպաղակն իրականում նման է այն նրբահամությանը, որը մենք սիրում էինք մանկության տարիներին:

Տնական պաղպաղակ

Տնական պաղպաղակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Յուղալի սերուցք 500 գ
  • Խտացրած կաթ 200 գ

Տնական պաղպաղակ

Տնական պաղպաղակ

Տնական պաղպաղակ. Պատրաստման եղանակը

  1. Պետք է այն տարան, որի մեջ պետք է պատրաստվի պաղպաղակ խառնուրդը՝ 30 րոպեով դնել սառնարանը:
  2. Լցնել սառեցված սերուցքը տարայի մեջ և սառը վիճակում հարել մինչև փրփրելը և թանձրանալը: 7 րոպե հարել հարիչի բարձր արագությամբ:
  3. Թուլացնել հարիչի արագությունը նվազագույնի և սկսել լցնել խտացրած կաթը: Հարել ամբողջ զանգվածը մոտ 1 րոպե:
  4. Կարելի է ամբողջ պաղպաղակը դնել մեկ մեծ ձևամանի մեջ, կամ այն ​​դասավորել վաֆլե բաժակների մեջ, որոնք այսօր կարելի է գնել ամենուր:
  5. Պաղպաղակը հիանալի է ստացվում նաև վաֆլիի մեծ շերտերով:
  6. Մի շերտը դնել ձևամանի հատակին, լցնել պաղպաղակը և ծածկել վաֆլիի երկրորդ շերտով:
  7. Տարան դնել սառցարանը մի գիշեր կամ առնվազն 4 ժամ:

Տնական պաղպաղակ

Պաղպաղակը կարող եք մատուցել կակաոյի, շոկոլադի, հատապտուղների սոուսների, ընկույզների և այլ միջուկների հետ՝ ըստ ձեր ճաշակի:

Հաճելի համտեսում:

Տեսանյութ

Պաղպաղակ. շոկոլադե, ելակով և վանիլային

Խնդրում ենք Գնահատեք