Տորթ Անտառի խրճիթ առանց թխելու

Տորթ Անտառի խրճիթ ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Տորթ Անտառի խրճիթ առանց թխելու

Երեխա ժամանակ տատիկների տորթերից ավելի համեղ բան չկար: Եվ մինչ արձակուրդներին բոլորը վայելում էին ֆրանսիական ոճի միս, ես անհամբեր սպասում էի դեսերտին: Քանի որ տատիկիս ֆիրմային աղանդերը համեղ բալով տորթն էր: Շատ տարիներ անց ես հանդիպեցի մի պարզեցված բաղադրատոմս, որը կոչվում էր ԱՆտառի խրճիթ՝ առանց թխելու:

Ճիշտն ասած, բալով ձողիկներով խմորեղենը շատ լավն է, բայց դրա պատրաստման հետ կապված չափազանց շատ խնդիրներ կան: իսկ, եթե խմորը փոխարինեք լավաշով, ապա գործընթացը զգալիորեն կարագանա: Բացի այդ լավաշով ձողիկները շատ ավելի արագ են ներծծվում:

Տորթ Անտառի խրճիթ

Տորթ Անտառի խրճիթ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Թթվասեր 600 գ
  • Խտացրած կաթ 370 գ
  • Լավաշ 300 գ
  • Բալ 500 գ

Տորթ Անտառի խրճիթ

Տորթ Անտառի խրճիթ. Պատրաստման եղանակը

  1. Յուղալի թթվասերը կամ սերուցքը հարիչով հարել եփած խտացրած կաթի հետ:
  2. Լավաշը կտրել մոտ 15 սմ լայնությամբ շերտերով: Յուրաքանչյուրի եզրին մի շարքով բալ շարել և փաթաթել դրանք խողովակների նման:
  3. Դնել խողովակները սերուցքային, խտացրած կրեմ քսած ձևամանի մեջ: Դրեք ձողիկները շերտերով, առատորեն պատելով յուրաքանչյուր շերտը կրեմով:
  4. Տորթը դնել սառնարանում 12 ժամով: Պատրաստի վիճակում վերևից և կողքերին շաղ տալ քերած շոկոլադ:

Լավ կլինի, որ աղանդերը մի քանի ժամ թողեք սառնարանում: Եթե ​​անմիջապես մատուցվի, այն, ինչպես ցանկացած տորթ, այնքան համեղ չի լինի: Տորթը պետք է ժամանակ ունենա ներծծվելու համար: Հրուշակեղենի բիզնեսում այս գործընթացը կոչվում է կայունացում: Այնպես որ, չպետք է այս տորթին ի միջի այլոց վերաբերվել միայն լավաշի և պատրաստման արագության պատճառով:

Տորթ Անտառի խրճիթ առանց թխելու

Փորձեք և ինքներդ համոզվեք, որ սա շատ զիլ դեսերտ է:

Տորթ Անտառի խրճիթը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Այս տորթի պատրաստման եղանակը

Խնդրում ենք Գնահատեք