Տորթ առանց ջեռոցի. Նապոլեոն տորթ ամեն օրվա համար, արագ և համեղ ստացվող բաղադրատոմս

Տորթ առանց ջեռոցի ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Տորթ առանց ջեռոցի. Նապոլեոն տորթ ամեն օրվա համար, արագ և համեղ ստացվող բաղադրատոմս

Բոլորի սիրած տորթի ամենաարագ բաղադրատոմսերից մեկը: Դուք ժամանակի մեծ մասը կծախսեք կրեմի պատրաստման վրա, որպես հիմք վերցնելու վերցնելու են շերտավոր խմորով թխվածքաբլիթներ:

Տորթ առանց ջեռոցի

Տորթ առանց ջեռոցի. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Շերտավոր խմորով թքվածքաբլիթներ 500 գ

_Շաքար 100 գր

_Վանիլին

_Կաթ 800 գր

_Ձու 2 հատ

_Կարագ 80 գր

_Օսլա 2 ճաշի գդալ

_Ալյուր 4 ճաշի գդալ

Տորթ առանց ջեռոցի

Տորթ առանց ջեռոցի

Տորթ առանց ջեռոցի. Պատրաստման եղանակը

_Կաթի մեջ խառնել շաքարավազը և վանիլինը, ավելացնել ձուն, օսլան և ալյուրը: Զանգվածը թույլ արագությամբ հարել, որ գնդիկներ չլինեն:

Հուշում. Դուք կարող եք հերթով ավելացնել բոլոր բաղադրիչները, բայց կարող եք ամեն ինչ միանգամից լցնել և լավ խառնել հարիչով: Արդյունքը միշտ նույնն է, կարևորը` եփել և խառնել:

_Եփել թույլ կրակով՝ զգույշ խառնելով: Եթե ​​ձեզ դուր է գալիս ոչ շատ թանձր կրեմ, ապա ավելի քիչ ալյուր ավելացրեք:

_Երբ զանգվածը թանձրանա՝ կրեմը վերցնել կրակից և թողնել սառչի:

_Կարագը թողնել, որ փափկի:

_Տորթ ձևավորելու համար վերցնել ձևաման, ծածկել փայլաթիթեղով կամ յուղաթղթով:

_Կարագը հարիչով հարել մինչև սպիտակելը և մաս առ մաս ավելացնել կրեմը, հարել ամբողջ զանգվածը մինչև համասեռ և եթերային լինի:

_Կաղապարի մեջ շարել թխվածքաբլիթները շերտով և լավ քսել կրեմը, ապա շարել հաջորդ շերտն ու քսել կրեմ:

_Այսպիսով՝ հավաքել ամբողջ տորթը, վերևի մասում ցանել թխվածքաբլիթի փշրանքներ, ծածկել պոլիէթիլենով և ամբողջ գիշեր թողնել սառնարանում:

_Տորթը ստացվում է փափուկ, համեղ և շատ քնքուշ:

Տորթ առանց ջեռոցի

Տորթ առանց ջեռոցի

Եթե ​​ձեզ դուր չի գալիս բարդ կրեմը, ապա հարած թթվասերից և շաքարի փոշուց պատրաստված կրեմը նույնպես հարմար է այս քաղցրավենիքի համար:

Շերտերին կարող եք ավելացնել սալորաչիր և կստանաք արքայական աղանդեր:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Նապոլեոն տորթ

Խնդրում ենք Գնահատեք