Տորթ Թռչնի կաթ. Դասական աղանդեր

Տորթ Թռչնի կաթ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Տորթ Թռչնի կաթ կրեմով. Իհարկե, այս տորթը խորհրդային հրուշակեղենի դասական ներկայացուցիչ է: Այն ստեղծել են դեռ 70-ականներին Մոսկվայում ՝ բազմաթիվ փորձերի ընթացքում: Ի սկզբանե աղանդերը պատրաստում էին փափուկ հիմքով, սպիտակուցային սուֆլեի շերտով և շոկոլադե գլազուրով: Այդ ժամանակից ի վեր, դասական բաղադրատոմսից ստեղծեցին խոհարարական տարբերակների բազմազանություն: Մենք ձեզ կներկայացնենք, թե ինչպես թխել Թռչնի կաթ տորթը կրեմով:

Փորձեք սիրած աղանդերը պատրաստելու այս մեթոդը: Թռչնի կաթը ստացվում է նույնիսկ ավելի քնքուշ ու եթերային: Ավելին, աղանդերը պատրաստվում է շատ արագ և հեշտությամբ: Նույնիսկ սկսնակ խոհարարը կարող է պատրաստել այն: Իսկ հետո հարազատներն ու ընկերները հիշողության գիրկը կընկնեն: Սա մանկության իսկական համն է:

Տորթ Թռչնի կաթ

Տորթ Թռչնի կաթ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Շաքարավազ 150 գ

_Ձու 4 հատ

_Ցորենի ալյուր 200 գ

_Կակաոյի փոշի 2 ճաշի գդալ

_Փխրեցուցիչ 1 ճաշի գդալ

_Կաթ 50 մլ

_Կրեմ 300 մլ

_Սև շոկոլադ 200 գր

Տորթ Թռչնի կաթ

Տորթ Թռչնի կաթ. Պատրաստման եղանակը

_Հարել ձվերը և շաքարավազը մինչև փրփրելը: Խառել ալյուրը, կակաոն և փխրեցուցիչը, ձվի զանգվածին ավելացնել չոր բաղադրիչները, հարել:

_Թխելու ձևամանը ծածկել յուղաթղթով և հավասարաչափ լցնել հիմքի համար նախատեսված խմորը: Ձևամանը 30 րոպեով դնել ջեռոցում 180 °C ջերմաստիճանում:

_Պատրաստի թխվածքի վրա ատամի չոփիկով անցքեր անել և վրան կաթ լցնել: Հավասարապես տարածել, որ հեղուկը ամբողջությամբ կլանվի:

_Լավ հարել սերուցքը, մինչև ստացվի ամուր փրփուր: Լցնել հարած սերուցքը խմորի շերտի վրա և սառնարանում դնել 1 ժամ:

_Հալեցնել շոկոլադը և լցնել սերուցքի վրա: Թող սառչի:

Թռչնի կաթ տորթը կարող եք զարդարել ցանկացած հատապտուղներով: Ելակները, ազնվամորիները և հաղարջը հատկապես լավ տեսք են տալիս թխվածքին:

Տորթ Թռչնի կաթ

Աղանդերը կտրեք մասերի և վերևում շարել հատապտուղները: Կարելի է ցանել շաքարի փոշի, կակաո կամ քերած շոկոլադ:

Տորթ Թռչնի կաթ պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Թռչնի կաթ Թխվածք․ Համեղ Նրբություն Տորթ անչափ փափուկ և Հալվող

Խնդրում ենք Գնահատեք