Տորթ Կրեմ-բրյուլե բալով. Տնական համեղ քաղցրավենիքը հաճույք կպատճառի ձեզ այս օրերին: Հատուկ առիթների համար մենք պատրաստում ենք հատուկ բաղադրատոմսով քաղցրավենիքներ: Բալով տնական տորթը կուրախացնի բոլորին: Պարզապես նայեք այս գեղեցկությանը:
Այն այնքան քնքուշ է, որ կարիք չկա նույնիսկ ծամել: Տորթի կտորներն իրենք հալվում են ձեր բերանում: Այս տորթի հիմնական առավելությունն այն է, որ այն չի պահանջում թխում: Հիմքի համար կարող եք ընտրել ցանկացած թխվածքաբլիթ, բայց մենք առաջարկում ենք վերցնել շոկոլադե բլիթներ: Դա կլրացնի վերևի շերտի սերուցքային համը:
Տորթ Կրեմ-բրյուլե բալով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Կարագ 100 գ
- Շոկոլադե թխվածքաբլիթներ 250 գ
- Ժելատին 30 գ
- Ջուր 100 մլ
- Եփած խտացրած կաթ 200 գ
- Թթվասեր 700 գ
- Շաքարի փոշի 80 գ
- Բալ 350 գ
Տորթ Կրեմ-բրյուլե բալով. Պատրաստման եղանակը
- Թխվածքաբլիթները լավ մանրացնել: Ավելացնել հալված յուղ և լավ խառնել:
- Հրուշակեղենի օղակը տեղադրել հարթ ափսեի մեջ և ծածկեք այն կպչուն թաղանթով: Թխուկների և յուղի խառնուրդը լցնել օղակի մեջ, լավ խառնել և սառեցնել:
- Թրջել ժելատինը և թողնել 15 րոպե: Այնուհետև ժելատինը լուծել ջրային բաղնիքում: Քամել և թող սառչի:
- Խառնել յուղոտ թթվասերը (նվազագույնը 20%), խտացրած կաթը և շաքարի փոշին: Մի քանի ճաշի գդալ թթվասեր լցնել ժելատինի մեջ և խառնել, այնուհետև լցնել ժելատինի խառնուրդը կրեմի մեջ, ավելացնել սերմերը հանած բալը և խառնել:
- Ստացված զանգվածը օղակի մեջ լցնել հիմքի վրա: Սառնարանում 3-4 ժամ սառեցնել, մինչև ամբողջովին ամրացվի: Հեռացնել բացվող օղակը և թաղանթը պատրաստի տորթից:
Տորթը զարմանալի համեղ է ստացվում: Պատրաստ եղեք, որ ոչ ոք անմիջապես չի հավատա, որ այն տնական է: Բայց եթե ձեր հյուրերը մի կտոր փորձեն, բոլոր կասկածները անմիջապես կցրվեն: Ի վերջո, ցանկացած խանութի տորթ կզիջի այս խոհարարական հրաշքին:
Տորթ Կրեմ-բրյուլեն բալով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ: