Փոքրիկներին ուրախություն պատճառող քաղցրավենիքի՝ Տորթ Նապաստակի բաղադրատոմսով ուզում ենք կիսվել ձեզ հետ:
Կարծում ենք, որ այս քաղցրությունը դուր կգա նաև ձեր փոքրիկներին:
Տորթ Նապաստակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Փխրեցուցիչ 1/2 թեյի գդալ
_Շաքարավազ 150 գր
_Ձու 5 հատ
_Վանիլային շաքար 1/2 թեյի գդալ
_Կաթ 300 մլ
_Տիրամիսու (պատրաստի, փոշու տեսքով) 1/2 տուփ
Տորթ Նապաստակ. Պատրաստման եղանակը
_Թխվածքաբլիթի համար հարել դեղնուցները, առանձին հարել սպիտակուցները մինչև պնդանան, ավելացնել շաքարավազը, նորից հարել։
_Սպիտակուցի և դեղնուցի զանգվածները միացնել, ավելացնել մաղած ալյուրը փխրեցուցիչի, վանիլային շաքարի հետ։
_Խառնել մինչև հարթվի: Խմորը լցնել յուղ քսած բացվող կաղապարի մեջ (խմորի մի փոքր մասը թողնել):
_Թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 20-25 րոպե։
_Սառելուց հետո տորթը հորիզոնական կտրել 2 մասի։ Մնացած խմորից մի փոքրիկ տորթ թխել (ականջների պատրաստման համար):
_Տիրամիսուն խառնել սառը կաթի հետ և հարել, մինչև թանձրանա (4-5 րոպե):
_Շերտերից նապաստակ ձևավորել, կրեմ քսել:
_Կտրել նապաստակի ականջները փոքրիկ շերտից և միացնել դրանք հիմնական տորթին:
_Տորթը ծածկել կրեմով, զարդարել տիրամիսու կրեմով՝ օգտագործելով «աստղ» զարդանախշը):
_Նշել նապաստակի աչքերը և բեղիկները մուգ շոկոլադով: Օգտագործել այլ գույներ ականջների և քթի համար:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Բիսկվիթ.Ինչպես պատրաստել բիսկվիթ 4 տարբերակ