Քնքուշ և խոնավ տորթ 3 բաժակ. Հեշտ թխվածքը պատրաստելու համար պետք կլինեն մատչելի մթերքներ և պարագաներ

տորթ 3 բաժակ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Եկեք այսօր պատրաստենք Քնքուշ և խոնավ տորթ 3 բաժակ:

Տորթերն ուղեկցում են մարդուն բոլոր նշանակալից տոներին՝ լինի դա տարեդարձ, հարսանիք կամ ծննդյան օր: Որոշ մշակույթներ ունեն նույնիսկ թաղման տորթեր թխելու ավանդույթ: Դե, որոշ մարդկանց մոտ տարբեր են հանգուցյալին այլ աշխարհ ուղեկցելու սովորույթները.

Այնուամենայնիվ, մեծ մասամբ տորթերը ուրախ առիթ են նշանակում։

Միշտ չէ, որ այդպես է եղել։ Հին ժամանակներում, մասնավորապես 17-րդ դարում, տորթերը ծառայում էին որպես պարզապես հուշում կամ հանդիսավոր միջոցառման հրավեր:

Առաջին անգամ տորթը դարձել է տոնական սեղանի կենտրոնը 1858 թվականին։ Այդ ժամանակվանից տորթերը դարձել են լավ կյանքի և տոնակատարության նշան: Պատրաստենք թեյախմության արագ տորթերից մեկը։

տորթ 3 բաժակ

Քնքուշ և խոնավ տորթ 3 բաժակ. Բաղադրիչները

_ մածուն — 200 գ

_ խտացրած կաթ — 200 գ

_ ալյուր — 200 գ

_ թթվասեր — 400 գ

_ շաքարավազ — 200 գ

_ կակաոյի փոշի — 2 ճաշի գդալ

_ սոդա — 1 թեյի գդալ

_ վանիլային շաքար — 10 գ

_ հավի ձու — 1 հատ

_ աղ — մի պտղունց

_ բուսական յուղ — 50 մլ

Շոկոլադե տորթ կարմիր գինով

Քնքուշ և խոնավ տորթ 3 բաժակ. Պատրաստման եղանակը

_ Ձուն կոտրել խորը ափսեի մեջ, լցնել շաքարավազ և աղ։ Խառնել բոլոր բաղադրիչները, մինչև շաքարը լուծվի ձվի մեջ։ Այնուհետև լցնել մածունը, ավելացնել սոդա և լավ խառնել։

_ Մի փոքր սպասեք, որ սոդան աշխատի այլ բաղադրիչների հետ: Ապա խառնուրդի մեջ լցնել ալյուրը, լցնել բուսայուղը, խմորը հունցել։

_ Խմորին ավելացնել վանիլային շաքարավազը և կակաոյի փոշին, զանգվածը հասցնում շոկոլադե գույնի։

_ Թխելու 20 սմ տրամագծով կաղապարը ծածկել յուղաթղթով, խմորը լցնել կաղապարի մեջ և հավասարաչափ տարածել մակերեսի վրա։

_ Ջեռոցը տաքացնել 170 աստիճան, 40 րոպե թխել բիսկվիթը։

_ Բիսկվիթը կտրել 3 հավասար շերտերով:

_ Վերևի շերտից կտրել ուռուցիկ մասը և մանրացնել փշրանքներով:

_ Խտացրած կաթն ու թթվասերը միացնել մեկ ամանի մեջ, հարել հարիչով 10 րոպե։

_ Բոլոր շերտերին քսել պատրաստված կրեմը, հավաքել տորթը։

_ Կրեմով ծածկված տորթի վրա շաղ տալ բիսկվիթի փշրանքներով։

Տորթ 3 բաժակ Աղանդերը պետք է պահել սառնարանում մոտ մեկ ժամ։ Արդյունքում ստացվում է համեղ ու խոնավ նրբություն։

տորթ 3 բաժակ

Պարզության շնորհիվ այս համամասնությունները շնորհիվ հեշտ են հաշվարկվում և չեք սխալվի մթերքների չափաբաժինները որոշելիս:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Համեղ տորթ

Խնդրում ենք Գնահատեք