Ցիտրուսային լիմոնադ. Վիտամիններով հարուստ և համեղ ըմպելիք
Ոչինչ չի կարող լինել ավելի լավ, քան տնական լիմոնադը, քանի որ դրանք մենք պատրաստում ենք միայն բարձրորակ և բնական մթերքներից:
Այս պարզ բաղադրատոմսը կօգնի ձեզ պատրաստել համեղ ու զովացուցիչ ըմպելիք:
Содержание
Ցիտրուսային լիմոնադ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Նարինջ 3 հատ
- Շաքար 500 գ
- Ջուր 4,5 լ
- Կիտրոնաթթու 15 գ
Ցիտրուսային լիմոնադ. Պատրաստման եղանակը
- Ցիտրուսային մրգերը 15 վայրկյան լցնել եռացող ջրի մեջ և ջուրը քամել:
- Երբ պտուղը սառել է, պետք այն դնել տոպրակի մեջ և մի քանի ժամով դնել սառնարանը: Կարելի է նույնիսկ մեկ գիշեր թողնել:
- Եփել օշարակը շաքարավազով և ջրով, եռացնել, եփել 5 րոպե և թողնել սառչի:
- Սառեցրած նարինջը բլենդերով մանրացնել կեղևի հետ միասին:
- Ցիտրուսային զանգվածի վրա լցնել 2 լիտր սառեցված եռացրած ջուր և դնել սառնարանը 1 ժամով:
- Պետք է քամել անուշաբույր թուրմը օշարակի մեջ, լավ խառնել և զտել զանգվածը` ցիտրուսային մզվածքը հեռացնելու համար:
- Ավելացնել կիտրոնաթթուն, խառնել և դնել սառնարանը, որ սառչի, իսկ հետո մատուցել:
Հասարակ ջուրը կարելի է փոխարինել գազավորված ջրով, այդ կերպ կստանաս իրական լիմոնադ:
Բարով վայելեք
Տեսանյութ
Լիմոնադ սառնարանից