Քաղցր երշիկ. Թխվածքաբլիթներով և չորացրած մրգերով աղանդեր

Քաղցր երշիկ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Առաջարկում եմ պատրաստել հաճելի ու  պարզ աղանդեր Քաղցր երշիկ:

Ես չեմ կարող ինձ զրկել քաղցրից, բայց միևնույն ժամանակ փորձում եմ պահպանել կազմվածքս։ Իմ ֆիրմային թխվածքաբլիթներով երշիկը գալիս է օգնության և օգնում է պահպանել ցանկալի կազմվածք:

10 րոպեում դուք կպատրաստեք իսկական հաճույք:

Ի դեպ, այս երշիկը՝ պատրաստված չրերից ու ընկույզից, հաճույքով են ուտում նույնիսկ ​​երեխաները, որոնց դժվար է ստիպել օգտակար մթերքներ ուտել։

Քաղցր երշիկ

Քաղցր երշիկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

_Սալորաչիր 80 գ

_Չորացրած ծիրան 80 գ

_Թխվածքաբլիթներ 100 գ

_Ընկույզ 60 գ

_Կարագ 100 գ

_Սպիտակ շոկոլադ 80 գ

_Շաքարի փոշի՝ ըստ ճաշակի

Քաղցր երշիկ

Քաղցր երշիկ

Քաղցր երշիկ. Պատրաստման եղանակը

_Չորացրած մրգերը լցնել տաք ջրով և թողնել 5 րոպե։

_Թխվածքաբլիթների կեսը բլենդերով մանրացրեք մինչև փշուրներ ստացվեն, իսկ մյուս կեսը քառակուսիներով կտրատել։

_Ընկույզը մանր կտրատել, լցնել ամանի մեջ՝ խոշոր կտրատած չոր մրգերի հետ և խառնել բաղադրիչները։

_Ջրային բաղնիքում հալեցնել շոկոլադը և կարագը։

_Թխվածքաբլիթների, ընկույզների և չոր մրգերի վրա լցնել կարագ-շոկոլադային խառնուրդը, լավ խառնել։

_Ստացված զանգվածը տարածել յուղաթղթապատ փայլաթիթեղի վրա և զգուշորեն ռուլետ ձևավորել։ Մի քանի ժամով դնել սառնարանը։

_Ռուլետը սառչելուց հետո վրան շաղ տալ շաքարի փոշի։

Քաղցր երշիկ

Առանց շաքարի այս աղանդերը կարելի է պատրաստել թեկուզ ամեն օր։ Եթե ​​գտնում եք, որ սպիտակ շոկոլադը չափազանց բարձր կալորիականություն ունի, դրա փոխարեն վերցրեք մուգ շոկոլադ: Քաղցր երշիկի մեջ կարելի է ավելացնել այլ չոր մրգեր՝ ըստ ձեր ճաշակի։

Բարի ախորժակ!

Տեսանյութ

Տորթ Անբան Հուռի

Խնդրում ենք Գնահատեք