Առաջարկում եմ պատրաստել հաճելի ու պարզ աղանդեր Քաղցր երշիկ:
Ես չեմ կարող ինձ զրկել քաղցրից, բայց միևնույն ժամանակ փորձում եմ պահպանել կազմվածքս։ Իմ ֆիրմային թխվածքաբլիթներով երշիկը գալիս է օգնության և օգնում է պահպանել ցանկալի կազմվածք:
10 րոպեում դուք կպատրաստեք իսկական հաճույք:
Ի դեպ, այս երշիկը՝ պատրաստված չրերից ու ընկույզից, հաճույքով են ուտում նույնիսկ երեխաները, որոնց դժվար է ստիպել օգտակար մթերքներ ուտել։
Քաղցր երշիկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
_Սալորաչիր 80 գ
_Չորացրած ծիրան 80 գ
_Թխվածքաբլիթներ 100 գ
_Ընկույզ 60 գ
_Կարագ 100 գ
_Սպիտակ շոկոլադ 80 գ
_Շաքարի փոշի՝ ըստ ճաշակի
Քաղցր երշիկ. Պատրաստման եղանակը
_Չորացրած մրգերը լցնել տաք ջրով և թողնել 5 րոպե։
_Թխվածքաբլիթների կեսը բլենդերով մանրացրեք մինչև փշուրներ ստացվեն, իսկ մյուս կեսը քառակուսիներով կտրատել։
_Ընկույզը մանր կտրատել, լցնել ամանի մեջ՝ խոշոր կտրատած չոր մրգերի հետ և խառնել բաղադրիչները։
_Ջրային բաղնիքում հալեցնել շոկոլադը և կարագը։
_Թխվածքաբլիթների, ընկույզների և չոր մրգերի վրա լցնել կարագ-շոկոլադային խառնուրդը, լավ խառնել։
_Ստացված զանգվածը տարածել յուղաթղթապատ փայլաթիթեղի վրա և զգուշորեն ռուլետ ձևավորել։ Մի քանի ժամով դնել սառնարանը։
_Ռուլետը սառչելուց հետո վրան շաղ տալ շաքարի փոշի։
Առանց շաքարի այս աղանդերը կարելի է պատրաստել թեկուզ ամեն օր։ Եթե գտնում եք, որ սպիտակ շոկոլադը չափազանց բարձր կալորիականություն ունի, դրա փոխարեն վերցրեք մուգ շոկոլադ: Քաղցր երշիկի մեջ կարելի է ավելացնել այլ չոր մրգեր՝ ըստ ձեր ճաշակի։
Բարի ախորժակ!
Տեսանյութ
Տորթ Անբան Հուռի