Ֆունչոզայով և հավով աղցան. Անմահական համով, անսովոր նուրբ և հագեցնող նախուտեստ

ֆունչոզայով և հավով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Ֆունչոզայով և հավով աղցան. Անմահական համով նախուտեստ: Ոչ այնքան վաղուց, սուպերմարկետներում հայտնվեց ասիական խոհանոցի այնպիսի մթերք, ինչպիսին է ֆունչոզան: Սա յուրատեսակ «ապակե» բարակ արիշտա է, որը պատրաստվում է համեմունքներով, կծու պղպեղով և տարբեր բանջարեղեններով:

Եվրոպական խոհանոցում, չնայած ասիական ծագմանը, ֆունչոզան կայուն կերպով շարունակում է ժողովրդականություն վայելել: Այսօր ուզում ենք ներկայացնել շատ պարզ, բայց մատչելի բաղադրատոմս՝ հավով և բանջարեղենով, ֆունչոզայով կորեական աղցան պատրաստելու համար:

Ֆունչոզայով և հավով աղցան

Ֆունչոզայով և հավով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

_ Ֆունչոզա -150 գր

_ Հավի կրծքամիս — 200 գր

_ Բուլղարական պղպեղ — 150 գր

_ Գազար — 150 գր

_ Սոխ — 150 գր

_ Վարունգ — 150 գր

_ Սոյայի սոուս — 5 ճաշի գդալ

_ Աղ ըստ ճաշակի

_ Աղացած սև պղպեղ ըստ ճաշակի

_ Բուսական յուղ

Ֆունչոզայով և հավով աղցան

Ֆունչոզայով և հավով աղցան. Պատրաստման եղանակը

_Կորեական աղցանը սկսում ենք պատրաստել բանջարեղենից: Սոխը կեղևահանել, նուրբ կտրատել և տապակել բուսական յուղով, մինչև թեթև ոսկեգույնը:

_Կտրատել հավը բարակ շերտերով:

_Տապակել հավի կրծքամիսը սոխով, պարբերաբար խառնելով 5-7 րոպե:

_Այնուհետև սոյայի սոուսը լցնել տապակի մեջ և շարունակել տապակել 5 րոպե, մինչև միսը պատրաստ լինի:

_Պատրաստել ֆունչոզան փաթեթավորման վրա նշված ցուցումների համաձայն: Տվյալ դեպքում անհրաժեշտ է 5 րոպեով լցնել եռացրած ջրի մեջ, լվանալ սառը ջրով և դնել քամոցի մեջ: Ցանկության դեպքում այն ​​կարելի է փոքր կտրել:

_Ֆունչոզան լցնել աղցանի ամանի մեջ, այնուհետև ավելացնել հավի միս և կտրատած թարմ վարունգ:

_Տապակել գազարը, պղպեղը բուսական յուղի մեջ և ավելացնել աղցանի ամանի մեջ:

_Ավելացնել ըստ ճաշակի աղ և սև պղպեղ: Խառնել աղցանի ամանի պարունակությունը մանրակրկիտ կերպով:

Ֆունչոզայով և հավով աղցան

Ֆունչոզայով և հավով աղցանը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ֆունչոզայով անմահական աղցան

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք