4 բաղադրիչով աղցան. Շատ պայծառ, նուրբ ու հիշվող համ

4 բաղադրիչով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

4 բաղադրիչով աղցան. Շատ պայծառ, նուրբ ու հիշվող համ:

Անպայման այս աղցանը պատրաստեք ձեր սեղանի համար, այն կդառնա նրա ամենակարևոր զարդը: Ձեր բոլոր հյուրերը հիացած կլինեն դրանով, իսկ պատրաստումը շատ պարզ և հեշտ է:

4 բաղադրիչով աղցան

4 բաղադրիչով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • Սառը ապխտած սկումբրիա 200 գ
  • Եփած գազար 2 հատ
  • Ճակնդեղ 2 հատ
  • Խաշած կարտոֆիլ 6-7 հատ
  • 1 սոխ
  • Մայոնեզ` ըստ ճաշակի

Մարինադ սոխի համար

  • Ջուր 100-120 մլ
  • Աղ 1 \ 3 թեյի գդալ
  • Շաքար 1-1,5 թեյի գդալ
  • Քացախ 9% 1 ճաշի գդալ
  • Սամիթ զարդարման համար

4 բաղադրիչով աղցան

4 բաղադրիչով աղցան. Պատրաստման եղանակը

  1. Վերցնել խաշած կարտոֆիլը և կտրել միջին չափի խորանարդներով, այնուհետև սկումբրիայի միսն առանձնացնել փշերից և կտրել փոքր կտորներով:
  2. Հաջորդ քայլով վերցնել սոխը, կտրեք այն միջին խորանարդներով, տեղափոխել այն փոքրիկ ամանի մեջ, ավելացնել աղ, շաքար, լցրեք քացախը, ապա տաք ջուր լցնել և 20 րոպե թող մարինացվի:
  3. Այդ ընթացքում խաշած գազարը քերել կոպիտ քերիչով: Խաշած ճակնդեղը նույնպես քերել խոշոր քերիչով: Այժմ ջուրը քամել սոխից և այն ավելացնել մանրացրած ձկներին և կարտոֆիլին, ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել:
  4. Աղցանը բաժանել երկու հավասար մասերի: Աղցանը հավաքելու համար բացվող օղակ վերցնել, կողմերը յուղել բուսական յուղով:
  5. Առաջին շերտով կարտոֆիլի կեսը դնել ձկների հետ խառնված, թեթև տրորել, ավելացնել մայոնեզի ցանց, այնուհետև շարել գազարի շերտ, քսել մայոնեզ:
  6. Հաջորդ շերտով լցնել կարտոֆիլով, ձկներով երկրորդ կեսը, քսել մայոնեզ, այնուհետև լցնել քերած ճակնդեղի շերտ, ծածկել մայոնեզով: Մնում է հանել բացվող օղակը և զարդարել աղցանն՝ ըստ ձեր ճաշակի:

4 բաղադրիչով աղցան

4 բաղադրիչով աղցանը պատրաստ է: Աղցանը ստացվում է խելահեղորեն համեղ: Եթե դուք դեռ չեք պատրաստել սա, ապա անպայման պատրատեք, այն ոչ մեկին անտարբեր չի թողնի:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Կարտոֆիլով համեղ աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք