Ազնվամորու մուրաբա 15 րոպեում. Մի քանի պարզ քայլեր, և ընդամենը մի քանի րոպեում դուք կստանաք հիանալի, նուրբ, անուշաբույր ազնվամորու մուրաբա:
Անմահական համ ունեցող այս մուրաբան իսկական հրաշք է քաղցրի սիրահարների համար: Պահածոն ունի պայծառ ու հարուստ գույն, իսկ համը պարզապես աննկարագրելի է: Անպայման պատրաստեք, չեք փոշմանի:
Ազնվամորու մուրաբա. Մեզ պետք կլինի.
- Ազնվամորի 1 կգ
- Ջուր 2 ճաշի գդալ
- Կիտրոնաթթու 1/3 թեյի գդալ
- Շաքարավազ 1 կգ
Ազնվամորու մուրաբա. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
- Սկզբում պետք է ուշադիր տեսակավորել հատապտուղները, լվանում դրանք հոսող ջրի տակ և լցնում մեծ կաթսայի մեջ: Լցնել մի քիչ ջուր և եփել այսպես 5-7 րոպե:
- Այնուհետև ավելացնել կիտրոնաթթու, եփել ևս 5-7 րոպե, ապա ավելացնել շաքարը: Պարբերաբար զգուշորեն խառնել և եփել 5-7 րոպե:
- Պատրաստի ջեմը լցնել նախապես ստերիլիզացված բանկաների մեջ և անմիջապես փակել ստերիլիզացված կափարիչներով:
Չքնաղագույն ազնվամորու մուրաբան պատրաստ է: Այս եղանակով արագ և հեշտությամբ կարող եք պատրաստել համեղ մուրաբա ամբողջ ձմռան համար և այն վայելել ձմռան երկար, ցուրտ երեկոների ընթացքում` մի բաժակ տաք, անուշաբույր թեյով:
Ազնվամորու մուրաբան պատրաստ է:
Բարի ախորժակ: