Այսօր շատ պարզ բաղադրատոմս ենք առաջարկելու, համով խորիզ կպատրաստենք 2 րոպեում, որը կարող եք օգտագործել ձեր պատրաստվելիք քաղցրավենիքներում։
Խորիզ Բաղադրիչներ
Ալյուր — 100 գր․
Շաքարավազ — 75 գր․
Վանիլին — 1 նոսր թեյի գդալ
Մեկ պտղունց աղ
Կարագ հալեցված — 100 գր․
Համով խորիզ պատրաստման քայլերը
_Մաղելով ափսեի մեջ լցնում ենք ալյուրը
_Վրան ավելացնում շաքարավազը
_Ավելացնում ենք վանիլինը
_Լցնում մեկ պտղունց աղ, որը քաղցրությունը կհավասարակշռի, դա պարտադիր է, մի փոքր խառնում ենք, մեջտեղում փոսիկ անում
_Այժմ այդտեղ պետք է լցնենք հալեցրած կարագը կամ յուղը, եթե շատ յուղոտին կողմնակից եք, ապա 100 գրամի փոխարեն կարող եք 150 գրամ վերցնել, այդ դեպքում ավելի կպչուն խորիզ կստացվի
_Այն լավ խառնում ենք, կարելի է և ձեռքերով, ես կփորձեմ իհարկե գդալով
_Շատ անուշ վանիլինի հոտ է ընկել, գաթա չթխելը ուղղակի մեղք կլինի
_Այս չափաբաժնով կկարողանաք պատրաստել երկու գնդից գաթաներ
_Վայելել, մեր ալիքում կա նաև գաթայի պատրաստման, ինչպես նաև խմորի բաղադրատոմսեր, կլինեն նաև մի քանի այլ շերտավոր խմորի և մածունով գաթայի պատրաստման տեսանյութեր
_Հետևեք մեր ալիքին, որպեսզի բաց չթողնեք մեր համեղ բաղադրատոմսերը
Համով Խորիզ 2 րոպեում՝ Պարզ և Արագ
Դե ինչ, բարի ախորժակ։