Ամենահամեղ շառլոտկան. Այս գաղտնիքով բաղադրատոմսն անկրկնելի է: Շատերը գիտեն, թե ինչպես կարելի է թխել այս խնձորով համեղ խմորեղենը
Բնականաբար կան տարբեր բաղադրատոմսեր, բայց այն, որ մենք ենք ներկայացնում՝ շատ անսովոր է և ինքնատիպ:
Անպայման փորձեք պատրաստել այս եղանակով, և արդյունքը չի հիասթափեցնի ձեզ և ձեր սիրելիներին: Ստացվում է շատ նուրբ ու անիրատեսականորեն համեղ թխվածք:
Содержание
Ամենահամեղ շառլոտկան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
Կրեմ
- Կաթ 250 մլ
- Կարագ 30 գ
- Ձու 1 հատ
- Շաքար 50 գ
- Վանիլային շաքար 10 գ
- Օսլա 20 գ
- Աղ
Խմոր
- Ալյուր 300 գ
- Թթվասեր 150 գ
- Բուսական յուղ 100 մլ
- Ձու 4 հատ
- Շաքարավազ 150 գ
- Փխրեցուցիչ 2 թեյի գդալ
- Վանիլային շաքար 10 գ
- Աղ
- Խնձոր 2 հատ
Ամենահամեղ շառլոտկան. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
- Սկզբի համար պատրաստել սերուցքը, դրա համար ձուն կոտրել կաթսայի մեջ, ավելացնել մի պտղունց աղ, վանիլային շաքար, սովորական շաքար և օսլա: Մանրակրկիտ խառնել ամեն ինչ:
- Այնուհետև կաթսայի մեջ լցնել տաքացրած կաթը, դնել կրակին, անընդհատ խառնելով, եփել: Դրանից հետո ավելացնել կարագը և թող կրեմը սառչի: Ծածկեք կրեմը կպչուն սննդային թաղանթով:
- Այժմ պատրաստելու ենք խմորը, դրա համար ձվերը կոտրել խորը ամանի մեջ, ավելացնել շաքար, վանիլային շաքար, մի պտղունց աղ և ամեն ինչ խառնում հարիչով: Ավելացնել թթվասեր, լցնել բուսական յուղը:
- Հետո, լցրնել մաղած ալյուրը և փխրեցուցիչը, խառնել խմորը:
- Խնձորից հանել միջուկը, մաքրել կեղևից և կտրել կտորներով: Որպեսզի խնձորը չսևանա, դրանք ցողեք կիտրոնի հյութով:
- Մենք կտրատած խնձորները լցնել խմորի մեջ և լավ խառնել: Ստացված զանգվածը լցնել ձևամանի մեջ, որի հատակը և կողքերը նախապես ծածկում ենք յուղաթղթով, որն էլ իր հերթին յուղում ենք:
- Խմորըի մակերսը հավասարեցնել, կրեմը լցնել խոհարարական տոպրակի մեջ և խմորի վերևի մասը ձևավորում:
- Ձևամանը դնել նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 35-40 րոպե:
Ամենահամեղ շառլոտկան պատրաստ է: Դուք դեռ չեք փորձել նման համեղ՝ խնձորով կարկանդակ:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Խնձորով աղանդեր